Homepage  / Vedete străine

Diletta Leotta, fosta iubită a lui Can Yaman, este însărcinată. Cine este tatăl

Diletta Leotta, fosta iubită a lui Can Yaman, este însărcinată. Cine este tatăl
6

de Anda Dincă,

Vedeta tv italiană Diletta Leotta (31 de ani) este însărcinată cu primul ei copil și se mândrește cu burtica de graviduță pe rețelele de socializare.

Diletta a anunțat că va deveni mamă pe 24 martie, însă, spre dezamăgirea fanilor, tatăl nu este fostul ei iubit, actorul turc Can Yaman (33 de ani), ci actualul ei partener de viață, Loris Karius. Pentru a evita controversele cu privire la identitatea tatălui copilului ei, frumoasa comentatoare a avut grijă să afișeze chipul lui Loris și să-i eticheteze numele pe Instagram.

“Trebuie să vă spunem ceva. Suntem plini de bucurie! În curând vom fi trei!”, a scris ea în dreptul unui filmuleț. Loris Karius este un fotbalist de origine germană, în vârstă de 29 de ani, care joacă ca portar la clubul din Premier League Newcastle United.

Loris Karius și Diletta Leotta

Diletta Leotta și Can Yaman și-au încheiat relația în toamna lui 2021, după 9 luni de iubire. Conform tabloidelor, italianca fusese copleșită de insistența lui Can de a face nuntă. Actorul i-a cerut acesteia să se căsătorească cu el la doar câteva luni după ce s-au cunoscut, dar ea a preferat să nu se grăbească.

Într-un interviu acordat emisiunii „Verissimo”, de la Canale 5, Diletta a făcut la vremea respectivă declarații despre despărțirea lor: „Alături de Can am trăit o poveste frumoasă, un vis, un basm, o dragoste la prima vedere. Suntem doi tineri de 30 de ani care s-au cunoscut, care s-au iubit, care au încercat să se bucure la maximum de această pasiune enormă. Amândoi suntem foarte pasionali, poate chiar el mai mult decât mine, a fost foarte rapid, foarte frumos. A fost însă foarte dificil să ne ținem povestea privată, în mod clar acest lucru a cântărit foarte mult. Cererea în căsătorie a venit la o lună după ce ne-am cunoscut. Poate lucrurile au mers prea repede”

Ce face în prezent Can Yaman 

Francesca Chilled și Can Yaman, actorii din Culorile legii

După 7 luni petrecute în Budapesta, unde a filmat în limba engleză serialul realizat de Disney Plus, “El Turco”, Can Yaman a avut o scurtă vacanță, după care a pornit prin Italia în turneul umanitar “Break the Wall”, care vine în sprijinul adolescenților defavorizați, marginalizați sau care suferă de dependențe.

Turneul este organizat împreună cu asociația “Can Yaman for Children” și cu un spital de neuropsihiatrie din Roma. În cadrul lui, protagonistul serialelor “Vis de iubire” și “Culorile legii” are ocazia să se întâlnească cu adolescenți și să vorbească cu ei despre diferite probleme care îi frământă.

O parte din fondurile încasate în urma acestor evenimente cartitabile ajung în Turcia pentru sprijinul celor afectați de cutremurele devastatoare de anul acesta.

Mondadori Lifestyle Collection – September 16, 2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton