Homepage  / Știri

Dima din “LaLa Band” a lansat primul său single, “Angel”

Dima din “LaLa Band” a lansat primul său single, “Angel”

de Redactia Tvmania

Joi, 17 mai, în direct la radio Pro FM, Dima, unul dintre membrii trupei LaLa Band şi-a lansat primul său single, “Angel”, compus de Doru şi George de la Deepcentral.

“Ştiam deja piesele celor de la Deepcentral, iar când am aflat că voi colabora cu ei, am fost convins că melodia o să fie cool. M-am îndrăgostit de piesă din prima clipă în care am ascultat-o, asta pentru că îmi plac foarte mult baladele, iar linia melodică începe cu un tempo liric şi cald, ceea ce mă face să mă regăsesc total în ea”, spus Dima.

În timp ce îşi lansa piesa la radio, Dima a avut parte de o surpriză din partea colegilor săi din serialul “Pariu cu viaţa” (care se termină la Pro TV pe 28 mai). Levent, Alexia, Bubu şi Gloria au intrat pe furiş în studio, unii dintre ei purtând aripi de îngeraş, pentru a-l încuraja.

Fanii trupei LaLa Band trebuie să ştie că, începând de duminică, 20 mai, ProFM va lansa radioul online “LaLa Radio”, iar pe 2 iunie trupa va cânta la Arenele Romane din Bucuresti în cadrul concertul “LaLa Summer Love”.

Aici puteţi asculta noul single Dima, “Angel”

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yH2Kl9Uccjk [/youtube]

[imagebrowser id=726]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton