Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Bat clopote de nuntă! Dima Trofim, noi dezvăluiri: „Ne gândim la căsătorie”| EXCLUSIV

Bat clopote de nuntă! Dima Trofim, noi dezvăluiri: „Ne gândim la căsătorie”| EXCLUSIV
5

de Redactia Tvmania

Dima Trofim va deveni tătic pentru prima dată! Actorul are parte de bucurii în ultima perioadă și planuri mărețe de viitor. 

Dima Trofim ne-a făcut o serie de dezvăluiri incendiare despre femeia care îl va face tătic. Chiar dacă nu își expune viața  personală în mediul online, Dima povestește că nu și-a ascuns nicio clipă relația cu Angela, partenera sa:

„Nu as spune ca am fost discret. Pana la urma, noi am iesit public inca din primele zile de cand am inceput sa iesim. Nu a fost un secret. Nici din partea mea, nici din partea ei. A inceput “datorita” pandemiei. Si nu am gresit exprimarea. Era anul trecut, cand salile erau inchise, si eu, si ea faceam sport. Si am inceput sa iesim sa alergam. Sa facem exercitii. Timp de o luna am facut sport aproape zilnic. Si uite asa ne-am apropiat. Dar nu e vorba ca am fost discreti. Alergam chiar prin Centrul Capitalei. Iar apoi… pe masura ce lucrurile au avansat, la fel, nu am stat ascunsi. Dovada, chiar colegii vostri ne-au prins cand aveam activitati normale de cuplu: iesisem la cumparaturi”, a declarat Dima Trofim.

Dima Trofim plănuiește să se căsătorească

Dima Trofim, prezentatorul „Antena Stars” a mărturisit că are planuri de căsătorie cu Angela, femeia care îl va face tată pe actorul cunoscut din serialul „Pariu cu viața”.

„Da. Ne gândim și la căsătorie, normal. Acum eu o să o cer, dar să spună și ea „DA”. Glumesc. Sigur va spune „Da”! Deci va veni și acel moment”, a mai declarat Dima Trofim pentru TVMania. 

Partenera prezentatorului, Angela, este însărcinată în cel de-al doilea trimestru și în toamna acestui an va aduce pe lume primul lor copil, o fetiță:

„Deja am mari emotii. Mi se pare un lucru foarte frumos ce ni se intampla. Stiu ca asta simte fiecare om care urmeaza sa devina parinte. Si stiu ca voi avea momente de ingrijorare, deja le am. Stiu ca vor fi momente in care voi avea intrebari, voi vrea sa iau cea mai buna decizie. Dar in acelasi timp sunt convins ca impreuna vom incerca sa crestem acest copil cat mai bine”, a incheiat prezentatorul.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton