Homepage  / Știri

Din 1 octombrie, la Antena 1, „Am ceva să-ți spun”

Din 1 octombrie, la Antena 1, „Am ceva să-ți spun”

de Redactia Tvmania

Sonia Simionov va fi din 1 octombrie, la Antena 1, gazda emisiunii „Am ceva să-ți spun”, un show care va aduce în prim plan povești de viață extraordinare și oameni speciali, care au trecut prin experiențe incredibile.

Am ceva sa-ti spun_1

Emisiunea va prezenta și poveștile emoționante ale copiilor care le duc dorul părinților plecați la muncă, în străinătate, din dorința de a le oferi o viață mai bună celor rămași în țară. Nu în ultimul rând, vedetele vor fi parte din poveștile spuse aici, căci celebritățile vor veni în platou să-și pună sufletul pe tavă ori să sprijine povestea unui om obișnuit.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_190915_Am ceva sa-ti spun_0027

Surprizele vor condimenta show-ul „Am ceva să-ți spun”, căci excursii visate, cursuri la care nu au avut niciodată acces, job-uri sau obiecte de care au neapărată nevoie le vor fi oferite în dar oamenilor obișnuiți care vor îndrăzni să vină să-și spună aici povestea.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_210915_Am ceva sa-ti spun_0128

Toți aceia care vor păși în platoul show-ului „Am ceva să-ți spun” o vor face cu un singur scop: să găsească o rezolvare, să îndepărteze zidul care s-a ridicat, în timp, între ei și cei dragi.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_190915_Am ceva sa-ti spun_0090

„Am ceva să-ți spun” se bazează pe un format internațional, “C’e posta per te”, care se difuzează în Italia de peste 15 ani.

Din 1 octombrie, la Antena 1, Sonia Simionov va fi gazda emisiunii „Am ceva să-ți spun”, un show al oamenilor cu destine emoționante ce se vor încumeta să spună cuvinte rostite din suflet.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton