Homepage  / Știri / Televiziune

Din 11 ianuarie Kanal D aduce un nou serial turcesc, “Dragoste şi ură”

Din 11 ianuarie Kanal D aduce un nou serial turcesc, “Dragoste şi ură”

de Redactia Tvmania

Din 11 ianuarie, Kanal D va difuza „Dragoste şi ură” (în original: „Aşk ve Mavi”), un serial turcesc care îi are ca protagonişti pe Emrah Erdoğan (cunoscut actor şi cântăreţ turc) şi Burcu Kiratli. Telespectatorii vor putea urmări povestea de iubire dintre Ali (Emrah Erdoğan) şi Mavi (Burcu Kiratli), doi tineri care încearcă să îşi construiască un destin împreună, în ciuda dificultăţilor.

Ali, în vârstă de 30 de ani, este fiul unei familii bogate. Deşi se află în închisoare, unde îşi ispăseşte pedeapsa pentru uciderea lui Ahmet, Ali se îndrăgosteşte de Mavi, o tânără care l-a ajutat să suporte captivitatea prin scrisorile pe care şi le-au scris timp de 12 ani, atât cât a durat sentinţa bărbatului.

În ziua eliberării, Ali şi Mavi se întâlnesc pentru prima dată şi hotărăsc rapid să se căsătorească. Ali nu ştie faptul că Mavi nu l-a ales întâmplător. Tânăra este sora lui Ahmet, bărbatul ucis în urmă cu 12 ani. În toată această perioadă, ea a visat la momentul răzbunării fratelui ei. Protagonista îşi propune să-l ucidă pe Ali chiar în noaptea nunţii lor. Ceea ce nu ştie Mavi este faptul că bărbatul care i-a devenit soţ este, de fapt, nevinovat, Ali luând vina asupra lui, cu ani în urmă, din dorinţa de a-şi proteja fratele mai mare, adevăratul criminal. Surprinzător este faptul că Ali, deşi descoperă chiar în ziua căsătoriei care este adevărata identitate a viitoarei soţii, decide să o ia de nevastă, alegând să păstreze tăcerea în numele iubirii.

Producţia, ajunsă la episodul 44, este difuzată în prezent în Turcia de postul Atv. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton