Homepage  / Seriale

„Teoria Big Bang” și „Mike și Molly” încep la Universal Channel

„Teoria Big Bang” și „Mike și Molly” încep la Universal Channel

de Redactia Tvmania

De astăzi, Universal Channel va difuza serialele „Teoria Big Bang” (va fi difuzat miercurea, la ora 22.00) și „Mike și Molly” (va fi difuzat miercurea, la ora 22.30).

The Big Bang Theory

Teoria Big Bang” urmărește povestea a doi prieteni foarte buni şi foarte deştepţi, care ţi-ar putea spune tot ce vrei despre fizica cuantică, dar care sunt pierduţi în spaţiu atunci când vine vorba despre viaţa de zi cu zi de pe Terra.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=WBb3fojgW0Q[/youtube]

Leonard (Johnny Galecki, din “Entourage”, „Roseanne”, „Hope şi Faith”, „Vanilla Sky – Deschide ochii” și “In Time”) şi Sheldon (Jim Parsons din „Amy” şi „Garden State”) sunt fizicieni de geniu, „minţi sclipitoare” care înţeleg cum funcţionează universul. Dar toată priceperea lor nu-i ajută cu nimic în interacţiunile interumane, mai ales când vine vorba despre femei. Asta începe să se schimbe după ce frumoasa Penny (Kaley Cuoco din „Farmece”, „Opt reguli simple”, „Growing Up Brady” şi „Virtuozitate”) le devine vecină.

„Teoria Big Bang” este realizat de Chuck Lorre („Two and a Half Men,” „Dharma & Greg,” „Cybill,” „Grace Under Fire”) și Bill Prady („Gilmore Girls,” „Dharma & Greg,” „Dream On”).

„Mike și Molly”, premieră în România

Mike si Molly

Mike și Molly” este povestea a doi oameni din Chicago care se descoperă şi se îndrăgostesc la o întâlnire a Mâncăcioşilor Anonimi. Ofiţerul Mike Biggs (Billy Gardell) este un poliţist cu inimă mare, care vrea sincer să slăbească. Partenerul lui, ofiţerul Carl McMillan (jucat de Reno Wilson), e un şmecheraş slab, cu gura mare, care îl încurajează pe Mike să slăbească şi să-şi găsească o iubită, chiar dacă mai râde de el câteodată. Mike e supus tentaţiei şi la restaurantul unde el şi Carl merg des şi unde s-au împrietenit cu chelnerul senegalez Samuel (jucat de Nayambi Nyambi), care nu a auzit niciodată de diete.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=PmJdmG8PDC4[/youtube]

În timp ce vorbeşte despre el la o întâlnire a Mâncăcioşilor Anonimi, Mike o cunoaşte pe Molly Flynn (cunoscuta actriță Melissa McCarthy, care a jucat rolul lui Sookie din „Fetele Gilmore”, în rolul Denei din serialul „Samantha Who?”, în „Larry David, inamicul public nr. 1” şi în filmele „Captură la dublu”, „Hoaţa de identitate”, „Domnişoare de onoare”, „9”, „Visuri deşarte”, „Pretty Ugly People”, „Dragoste otrăvitoare” și altele).

Molly este o învăţătoare care predă la clasa a patra, pe care Mike o simpatizează imediat şi care are un simţ al umorului bine dezvoltat. Molly are și ea probleme cu greutatea. Ea locuiește cu sora ei mai mare şi mai sexy, Victoria (jucată de Katy Mixon), şi cu mama lor, Joyce (Swoosie Kurtz) – şi ambele sunt slabe fără a depune eforturi, deşi mănâncă mult şi chiar în faţa ei. Mike şi Molly se descoperă în cel mai neaşteptat loc şi acum trebuie să afle împreună unde îi va duce visul lor de a-şi găsi sufletul-pereche.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton