Homepage  / Știri

Din 13 mai, Happy Channel difuzează partea a doua din “Prizoniera dragostei”

Din 13 mai, Happy Channel difuzează partea a doua din “Prizoniera dragostei”

de Redactia Tvmania

Vineri, 13 mai, debutează la Happy Channel partea a doua a serialului “Prizoniera dragostei”, de la ora 20.00, care continuă povestea de iubire dintre Ygit și Nur.

Tolgahan Sayisman și Amine Gülșe

Tolgahan Sayisman și Amine Gülșe

Faimosul actor turc, Tolgahan Sayisman, care interpretează rolul lui Ygit în serial, declara despre evoluția personajului pe parcursul părții a doua a serialului: “Dacă în prima parte Ygit era un bărbat extrem de dur și arogant, în partea a doua a serialului veți vedea un Ygit profund îndrăgostit, care face orice pentru iubirea vieții lui, și, totodată, veți urmări un tată complet devotat fiului său, Mert”.

Tolgahan Saiysman joacă alături de frumoasa Amine Gülșe, aflată la primul ei rol într-o telenovelă. „Prizoniera dragostei” este filmul în care Amine Gülșe debutează, după ce a fost întâi descoperită ca model, iar în 2014 a câștigat titlul de „Miss Turcia”, concurând pentru țara sa natală.

“Prizoniera dragostei” este o producție 2015-2016, filmată în două părți. Partea a doua a serialului va intra în grila de programe Happy Channel începând de vineri, 13 mai, ora 20.00, cu o continuare a poveștii sinnuoase de iubire dintre cei doi protagoniști.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton