Homepage  / Nu rata!

Din 14 februarie, Ernest revine cu un nou sezon al emisiunii “Ochii din umbră”

Din 14 februarie, Ernest revine cu un nou sezon al emisiunii “Ochii din umbră”

de Redactia Tvmania

La filmările pentru noul sezon a avut loc și un incident nedorit – unul dintre operatori a fost rănit de o persoană certată cu legea.

Duminica, 14 februarie, la ora 22.00, chiar de Ziua Îndrăgostiților, Ernest vă invită la un nou sezon al emisiunii “Ochii din umbră”. Reality show-ul își propune, ca și până acum, să îi deconspire pe cei care își trădează partenerii de viață, familia și prietenii. Cu ajutorul unui detectiv particular, vedeta Kanal D supraveghează și investighează o nouă serie de cazuri interesante.

Ernest_Kanal D

“Noul sezon «Ochii din umbră» va fi mai dinamic. Am avut parte de întâmplări nedorite. Aflați în Zimnicea, în timp ce filmam, unul dintre operatori a fost rănit de către o persoană certată cu legea”, a povestit Ernest.

În prima ediție a noului sezon “Ochii din umbră”, Ernest scoate la iveală adevărul în cazul unui cuplu în care ambii soți sunt bănuiți că au încălcat jurământul căsătoriei.

“În acest sezon avem un caz în care socrii au fost cei care ne-au cerut ajutorul, fiecare dintre cei doi suspectându-și nora sau ginerele. În majoritatea cuplurilor există infidelitate pentru că nu există comunicare. Una dintre măsurile la care poți apela atunci când simți că ceva scârțâie în căsnicia ta este să apelezi la ajutor de specialitate. Nu este nicio rușine, dar mentalitatea unora este de așa natură încât cred că e ceva rău dacă mergi la psiholog”, a spus Ernest.

Sezonul trecut, emisiunea “Ochii din umbră” a adunat în fața micilor ecrane milioane de telespectatori din întreaga țară, acoperind, de cele mai multe ori, aproape un sfert din piața TV din România, în intervalul difuzării show-ului.

Nu ratați, începând de duminică, 14 februarie, de la ora 22.00, noi episoade din reality show-ul „Ochii din umbră”, la Kanal D.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton