Homepage  / Nu rata!

Din 20 martie, începe sezonul 2 din „Vedete în sălbăticie cu Bear Grylls”

Din 20 martie, începe sezonul 2 din „Vedete în sălbăticie cu Bear Grylls”

de Redactia Tvmania

Fundașul Drew Brees, câștigător de Superbowl, vedeta serialului ”O familie modernă”, Jesse Tyler Ferguson, actrița premiată cu Globul de Aur, Kate Hudson, actrița premiată cu Oscar, Kate Winslet, actorul premiat, Ed Helms, starul din ”Furios și iute 7”, Michelle Rodriguez, şi Michael B. Jordan din ”Fantastic 4” sunt curajoşii care se aventurează în al doilea sezon al emisiunii „Vedete în sălbăticie cu Bear Grylls”. Premiera va fi difuzată pe Discovey Channel, duminică, 20 martie, de la ora 20.00.

Vedete in salbaticie cu Bear Grylls

În fiecare săptămână, legendarul aventurier și instructor de supraviețuire Bear Grylls va însoți o vedetă într-o aventură prin sălbăticie, înfruntând obstacole care le vor pune la încercare forța fizică și psihică şi le vor testa limitele.

Bear Grylls (2)

Fiecare dintre aceste vedete va înfrunta sălbăticia necruțătoare în câte o călătorie plină de acțiune care necesită o forță incredibilă, fiecare într-o altă locație izolată. Ieşind din confortul vieţii Hollywoodiene, fiecare vedetă va ajunge în unul din cele mai sălbatice locuri, de la jungla Camino de Cruces din Panama, până în Alpii Italiei sau Deșertul Roșu din Nevada.

Bear Grylls

Cu toate acestea, depăşind momentele periculoase şi tensionate, Bear Grylls şi tovarăşii lui de călătorie ajung să împărtăşească mai mult decât tehnici de supravieţuire deoarece fiecare ajunge să povestească experienţe proprii deloc uşoare prin care a trecut, drumul carierei sau amintiri din copilărie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton