Homepage  / Galerie foto

Din 20 noiembrie: „Jocurile Foamei: Revolta – Partea a doua”

Din 20 noiembrie: „Jocurile Foamei: Revolta – Partea a doua”

de Redactia Tvmania

Bazat pe a doua parte a ultimului roman din trilogia de succes „Jocurile foamei” scrisă de Suzanne Collins (apărută şi în traducere românească la editura Nemira), filmul „Jocurile foamei: Revolta – Partea a doua” o regăseşte pe Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) – cunoscută tot drept „Mockingjay” (gaiţa zeflemitoare) – luptând nu pentru supravieţuire, ci pentru viitor.

În cel de-al patrulea film din serie, Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) este în Districtul 13, în timp ce Panem-ul este cuprins de un adevărat război. Districtele se unesc, pentru prima dată în istorie, iar Katniss, alături de prieteni vechi – printre care şi Gale (Liam Hemsworth), Finnick (Sam Claflin) şi Peeta (Josh Hutcherson) – luptă nu numai pentru eliberarea unei naţiunii, ci pentru un viitor mai bun.

„Jocurile foamei: Revolta – Partea a doua” este regizat de Francis Lawrence după un scenariu de Peter Craig şi Danny Strong. Din distribuţie fac parte Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, regretatul Philip Seymour Hoffman, Jeffrey Wright, Willow Shields, Sam Claflin, Jena Malone.

Afis_Jocurile Foamei - Revolta Partea a doua

Filmul „Jocurile foamei: Revolta – Partea a doua / The Hunger Games: Mockingjay – Part 2” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 20 noiembrie 2015, în format 3D, IMAX 3D şi 4DX.

Trailere:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=axlLl9eITck [/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=cxYqEyvgwDE [/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton