Homepage  / Știri / Televiziune

Din 22 ianuarie Happy Channel va difuza „Vis de iubire”. Tot ce trebuie să știi despre producția turcească

Din 22 ianuarie Happy Channel va difuza „Vis de iubire”. Tot ce trebuie să știi despre producția turcească

de Redactia Tvmania

Din 22 ianuarie, în fiecare miercuri şi joi, de la 20:00, Happy Channel le aduce telespectatorilor unul dintre cele mai apreciate seriale turceşti ale momentului, Vis de iubire. Protagonistul seriei, Can Yaman, cunoscut drept unul dintre cei mai frumoşi actori din Turcia şi-a adjudecat în perioada 2018-2019 nu mai puţin de şapte premii, dintre care trei titluri de „Cel mai bun actor”. 

Lansat în Turcia la Star TV, în iunie 2018, ca un serial de vară, uşurel, în care nimeni nu credea, „Erkenci Kuş” („Pasărea matinală”, în traducere), difuzat de Happy Channel începând cu luna aceasta cu titlul „Vis de iubire”, a fost luni la rând pe primul loc în topul audienţelor din ţara de origine. „Vis de iubire” s-a terminat la turci în august 2019, după 51 de episoade, fiind cumpărat de mai multe ţări din Europa, printre care Grecia, Italia şi Spania, unde de asemenea a fost bine primit.

Succesul producţiei s-a datorat în mare parte protagoniştilor – Can Yaman (pe care îl vedeţi şi la Pro Gold, începând cu 3 ianuarie, în „Parola: Te iubesc”) şi Demet Özdemir („Camera 309”) – care sunt frumoşi, simpatici şi par să facă cuplul perfect. Acest lucru le-a dat însă şi bătăi de cap, fiind vânaţi de paparazzi. Chiar dacă au fost surprinşi des împreună în afara platourilor, cei doi au declarat, de fiecare dată, că sunt doar buni prieteni, negând o relaţie amoroasă.

Can şi Demet îi joacă în „Vis de iubire” pe Can şi Sanem. El este patronul unei agenţii de publicitate, care ţine la principiile sale de viaţă şi mai ales la onestitatea celor din jur. Ea este noua sa angajată, o fată isteaţă, care e omul bun la toate în agenţie şi care cu timpul îşi arată calităţile de copywriter. Can şi Sanem se îndrăgostesc la prima vedere, însă relaţia lor este pusă la încercare de minciunile lui Sanem şi de intrigile celor din jur. Jocul de-a şoarecele şi pisica dintre cei doi şi câteva personaje spumoase vor stârni însă râsul celor de acasă.

Întâmplări la filmări

Cei doi actori au fost agresaţi verbal de un aşa-zis admirator venit pe platouri (producătorii obişnuiau să-i lase pe fani la filmări). Conform tabloidelor, de nervi, Can ar fi aruncat cu aparatul de fotografiat pe care îl avea în mână spre persoana în cauză, însă din greşeală ar fi lovit un actor din figuraţie, ştiri infirmate de regizor.

De asemenea, spre jumătatea serialului protagonistul a suferit o intervenţie chirurgicală la ochi, dar nu a vrut să întrerupă filmările, aşa că mai multe episoade a apărut cu ochelari speciali.

În prezent, Demet filmează pentru un nou serial, „Dogdugun ev kaderindir”, alături de Ibrahim Çelikkol („Iffet”), care va avea premiera la postul turcesc TV8 pe 25 decembrie, în timp ce Can va începe după Sărbători stagiul militar.

Ulterior, el va participa la show-ul „Survivor” din Italia, fiind totodată în discuţii pentru un nou serial turcesc.

Au luat multe premii

Liban şi Turcia sunt ţările în care Can Yaman (30 de ani) şi Demet Özdemir (27 de ani) au fost premiaţi pentru rolurile din „Vis de iubire”.

„În spatele fiecărui episod al serialului în care jucăm stau ore întregi de muncă şi multe sacrificii. Ne bucurăm că suntem apreciaţi şi urmăriţi. Îi mulţumesc partenerei mele, Demet, cu care am o chimie extraordinară, toate premiile mele îi aparţin şi ei”, a spus Can la una dintre gale.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton