Homepage  / Nu rata!

Din 25 noiembrie, serialul “Seinfeld” se vede la Acasă GOLD

Din 25 noiembrie, serialul “Seinfeld” se vede la Acasă GOLD

de Redactia Tvmania

Începând cu 25 noiembrie, cel mai de succes serial de comedie american, “Seinfeld”, vine la Acasă GOLD cu toate cele nouă sezoane, în fiecare zi, de la 21.30. Telespectatorii vor putea urmări, seară de seară, câte două episoade ale fenomenului care a cucerit întreaga lume.

Seinfeld

În serial, Jerry Seinfeld s-a interpretat pe sine ca o caricatură a propriei persoane, rol pentru care a primit Globul de Aur în 1994. Jerry Seinfled, împreună cu Julia Louis-Dreyfus, Jason Alexander și Michael Richards trăiesc în New York, iar serialul prezintă îndeaproape întâmplările de zi cu zi și situațiile inedite prin care trec cei patru.

“Seinfeld” este serialul care a făcut din nimic un adevărat fenomen, aducând în prim plan lucruri la care nu foarte mulți se gândesc, pe care a reușit să le expună într-un mod extrem de amuzant pe parcursul celor nouă sezoane de excepție.

Telespectatorii vor putea urmări, în fiecare seară, personalitățile excentrice ale celor patru personaje principale ale serialului și întâmplările amuzante ale acestora.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton