Homepage  / Știri

Din 31 martie, Cristina Ţopescu dă startul la “Verde-n faţă”

Din 31 martie, Cristina Ţopescu dă startul la “Verde-n faţă”

de Redactia Tvmania

Începând de sâmbătă, 31 martie, Cristina Ţopescu vă aşteaptă la “Verde-n faţă”. Vorbim despre un talk-show în cadrul căruia vor fi  discutate cele mai acute probleme ale societăţii. Vor fi dezbătute subiecte la zi sau atemporale, din toate domeniile:  social, politic, economic, cultural, cu impact puternic asupra românilor.

Cristina Ţopescu va încerca să atingă alături de invitaţi de marcă cele mai acute probleme ale societăţii româneşti.

<<"Verde-n faţă" se vrea o emisiune în care le vom spune invitaţilor ce îi doare pe oameni şi ce întrebări au pentru ei. Invitaţii, la rândul lor, aşteptăm să ne spună la fel de direct cum stau lucrurile, fără să mai folosească un limbaj de lemn sau binecunoscuta strategie a politicienilor de a vorbi fără să răspundă, de fapt, la întrebările clare care li se pun", a spus Cristina Ţopescu.

„Verde-n faţă” îşi propune să se înscrie printre emisiunile care îndeamnă şi susţin cetăţenii să ia atitudine şi să dea dovadă de spirit civic, să lupte pentru drepturile lor, dar, la fel de important, şi pentru ale altora >>.

Dacă vă confruntaţi cu o problemă, nu ezitaşi sa scrieţi pe pagina de facebook a emisiunii, facebook.com/VerdenfataPrimatv, iar Cristina Ţopescu va prelua mesajele în emisiune.

Nu pierdeţi „Verde-n Faţă”, din 31 martie, în fiecare sâmbătă, de la ora 12.00,  numai la Prima TV.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton