Homepage  / Seriale / Seriale turceşti

Din 4 ianuarie, serialul turcesc “Bahar: Viață furată” începe la Kanal D

Din 4 ianuarie, serialul turcesc “Bahar: Viață furată” începe la Kanal D

de Redactia Tvmania

Astăzi, de la ora 20.00, telespectatorii vor putea urmări premiera serialului turcesc „Bahar: Viață furată”. Fanii serialelor turcești vor putea urmări o poveste plină de răsturnări de situație. “Bahar: Viață furată” aduce în atenția publicului destinul sinuos al unei fete crescute în condiții dure de o familie săracă, dar și o poveste de dragoste plină de sensibilitate și forță.

Bahar - Viata furata

Existențele a două surori, Efsun și Bahar, care au crescut sub același acoperiș, dar care sunt total opuse ca temperament și caracter, se împletesc în serial. Relația dintre cele două tinere se dezvăluie din primele episoade: clocotind de răutate, Efsun este geloasă pe inocenta Bahar, care se sacrifică pentru binele familiei.

Image 5

Din primul episod al serialului devenim martorii iubirii trăite de Mehmet Emir și frumoasa Hasret. Yusuf, tatăl lui Hasret, nu este de acord cu căsătoria tinerilor și devine furios când află că fiica sa este însărcinată. Ca să pună capăt definitiv acestei povești de dragoste, îi spune tânărului Mesmet Emir că Hasret a murit.

Image 6

După ce vine pe lume micuța Bahar o dă spre adopție unuia dintre servitorii săi, Ilyas. Dar Ilyas are la rândul său o fetiță, Efsun. Ilyas și soția sa, Nuran, le cresc pe cele două fetițe împreună, ca și cum amândouă ar fi fiicele lor biologice.

Anii trec, iar Bahar și Efsun ajung, după 20 de ani, două tinere atrăgătoare. Dar Yusuf, bunicul lui Bahar, copleșit de povara minciunii pe care a tăinuit-o atâta timp, se hotărăște să o redea pe Bahar lui Mehmet Emir, tatăl ei biologic. Bahar, care a crescut în mahala, ar trebui ca până la urmă să fie beneficiara vieții care i-a fost “furată” pe nedrept. Ea este singura moștenitoare a unei averi imense însă soarta i-a hărăzit un alt drum.

Puteți citi și:

Serialul turcesc “O Hayat Benim” vine la Kanal D

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton