Homepage  / Nu rata!

Din 5 martie, Jojo ne invită în „Expediția Cartoon Network”

Din 5 martie, Jojo ne invită în „Expediția Cartoon Network”

de Redactia Tvmania

Canalul pentru copii, Cartoon Network va difuza din 5 martie, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 11.45, prima producție locală a postului. Este vorba despre reality show-ul „Expediția Cartoon Network”. O vânătoare de comori, unde şase echipe, formate din trei copii plus o vedetă - Călin Goia, Adrian Despot, Giulia Anghelescu, Nicole Cherry, Andreea Ibacka şi Vladimir Drăghia, au de rezolvat diverse probe puse la cale de gazda emisiunii, Jojo (Cătălina Grama).

11247500_850149758405892_386045325587387031_n

Jojo (Cătălina Grama), a fost entuziasmată de proiect și abia așteaptă să-l vadă pe micul ecran.

„TVmania”: Cum ai descrie „Expediția Cartoon Network”?

Jojo: „Expediția” este o călătorie inteligentă, plină de aventură și foarte amuzantă atât pentru copii cât și pentru restul familiei. Abia aștept să înceapă!

La ce să se aștepte telespectatorii Cartoon Network de la noua emisiune?

La probe incitante, momente cheie, spirit de aventură, surprize la tot pasul și la niște echipe cu totul speciale. Eu am numai cuvinte de laudă pentru echipele pe care le-am avut în competiție. Când totul se desfășoară contracronometru e greu să ai toate simțurile active și o putere de reacție pe măsură. Însă toți s-au descurcat minunat. Eu cred că se vor distra de minune atât cei mici cât și cei mari pentru că realmente va fi o expediție care îi va implica chiar și pe cei din fața televizoarelor.

Cum a fost pentru tine experiența?

Experiența a fost incredibilă! Întreaga echipă cu care am lucrat a fost deosebită, iar concurenții minunați! Aș repeta oricând experiența! Am stat de multe ori cu sufletul la gură pentru că au existat câteva probe chiar foarte complicate. Așadar, am avut parte și de adrenalină și de momente amuzante însă și de momente foarte emoționante. Sper să mai am ocazia să le retrăiesc vreodată.

Cum s-au descurcat copiii?

Copiii zilelor noastre sunt foarte bine pregătiți. Eu mă uit și la fiul meu și îmi dau seama cât de mult au evoluat toate. Copiii de azi sunt deschiși, extrem de informați, au un spirit de aventură și un simț al umorului excelente și foarte multe calități pentru a învinge orice obstacol. Au fost incredibili! M-am atașat de fiecare echipă în parte. O să vedeți ce minuni de copii avem atunci când veți urmări emisiunea.

Care categorie a fost mai vitează: copiii sau vedetele?

Toți. Fiecare în felul lui. Vedetele au intrat în aventura noastră cu mințile și inimile larg deschise și s-au simțit minunat alături de copii. Adevărul este că mie îmi place să cred că avem cu toții suflete de copii. Eu una am cu siguranță și asta mă ajută foarte mult să mă bucur de fiecare lucru pe care îl întâlnesc oricât de mare sau mic ar fi el.

Care a fost cel mai amuzant moment al expediției?

Eeeeeei! Sunt atât de muuulte! Trebuie să urmăriți toate edițiile ca să vedeți că am dreptate. Întâlniri cu animale simpatice, căderi în apă, capcane și așa mai departe. Cred însă că cea mai mare distracție pentru întreaga echipă a fost când am întâlnit lamele. J O să vă las să descoperiți singuri despre ce este vorba…

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton