Homepage  / Vedete româneşti

Din ce câștigă bani Ana Baniciu, de când nu mai are concerte. „Am încercat să mă adaptez”

Din ce câștigă bani Ana Baniciu, de când nu mai are concerte. „Am încercat să mă adaptez”
10

de Roxana Mirea,

Ana Banicia are 28 de ani și este una dintre cântărețele preferate, în special, de publicul tânăr. Totuși, cum n-au mai avut loc concerte din cauza restricțiilor împuse în contextul pandemiei, artista a trebuit să se reorienteze și să câștige altfel bani. Ana Baniciu a dezvăluit cum a reușit să se adapteze.

Cum câștigă Ana Baniciu bani în pandemie

Ana Baniciu este fiica lui Mircea Baniciu și i-a călcat pe urme tatălui ei, având și ea o carieră de succes în industria muzicală. Având în vedere faptul că nu a mai avut concerte, a trebuit să se adapteze situației. Artista câștigă bani din diferitele contracte de imagine pe care le are, unele chiar și pe Instagram.

Sunt bine, sunt liniștită, stau mai mult în casă în perioada asta, pentru că e o perioadă destul de ciudată pentru toată lumea. Eu am încercat să mă adaptez la ce se întâmplă acum, pentru că e o chestie de durată și nu am vrut să îmi schimb viața cu totul. Nu sunt vreo panicoasă, dar e o teamă constantă în ceea ce privește părinții și familia. Eu am părinți în vârstă și îmi e teamă, mă gândesc la tot felul de scenarii, dar până acum totul a fost bine”, a declarat Ana pentru Fanatik.

Pe de altă parte, Ana Banciu a petrecut ore întregi în studioul de înregistrări și va lansa curând melodii noi.

Am foarte multe campanii de imagine, online-ul este online și funcționează, și mă bucur tare mult că funcționează, și măcar așa reușim să intrăm în contact cu alți oameni. Pe lângă asta, am avut foarte multă treabă și în studio, am două piese pe care vreau să le lansez de ziua mea. Sunt niște piese de maturizare în ceea ce mă privește”, a mai spus ea pentru aceeași sursă.

Ana-Baniciu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Ana Baniciu vrea să se ocupe de cauze umanitare

Pe de altă parte, Ana Baniciu a spus că ar vrea să se axeze mai mult pe cazurile umanitare. Chiar și zilele trecute, artista și logodnicul ei, Edy Kovacs, au strâns câțiva saci cu haine și au mers împreună să îi doneze unui orfelinat.

Zilele trecute am strâns o dubă cu haine și am dus-o la un orfelinat. Am putea spune că este și momentul oportun să facem gesturi bune și pentru oamenii care chiar sunt necăjiți și o să mai facem treaba asta. Vreau să mă ocup în următoarea perioadă și de cauze umanitare, vreau să mă implic, dezinteresat complet, pentru că sunt omul care vrea să schimbe ceva și vreau să ajut, într-un fel sau altul. Iubitul meu mă susține în tot ceea ce fac și asta a fost o idee comună, și m-a bucurat că a venit și din partea lui”, a mai povestit Ana Baniciu.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton