Homepage  / Vedete / Vedete străine

Din nou colegi! După „Game of Thrones”, Peter Dinklage și Jason Momoa vor juca într-un film despre vampiri

Din nou colegi! După „Game of Thrones”, Peter Dinklage și Jason Momoa vor juca într-un film despre vampiri

de Redactia Tvmania

La un an de la finalul serialului „Game of Thrones”, Peter Dinklage și Jason Momoa vor juca din nou împreună într-un film despre vampiri.

„Good, Bad & Undead” este numele peliculei care, potrivit celor de la Entertainment Weekly, spune povestea a doi vampiri, interpretați de cei doi actori, care se asociază și ajung apoi să fie vânați de monștri, vampiri și alte creaturi ale acestei lumi. Dinklage va juca rolul lui Van Helsing, ultimul vampire dintr-o lungă linie de vânători. Potrivit celor de la People, acest personaj va iniția un parteneriat incomod cu un alt vampir, interpretat de Momoa, care a făcut un jurământ să nu mai ucidă vreodată. Împreună pun la cale o serie de înșelătorii din oraș în oraș, unde Van Helsing pretinde să învingă vampirul contra unei sume de bani.

Filmul „Good, Bad & Undead” se bazează pe o idee originală a lui Mark Swift și Damian Shannon și va fi regizat de Max Barbakow, care recent a făcut senzație la Festivalul Sundance cu filmul „Palm Springs”.

Actorul Peter Dinklange va produce noua peliculă în care va juca alături de Jason Momoa. Peter a câștigat patru premii Emmy grație rolului din „Game of Thrones”, în timp ce Jason Momoa a apărut în producția HBO doar în primul sezon.

„Good, Bad & Undead”  vine, de asemenea, după succesul lui Momoa, în calitate de Aquaman, rol pe care l-a jucat în filmul de supereroi și cu care a avut success la nivel mondial. Un alt proiect în care îl vom vedea pe marile ecrane pe Momoa este pelicula „Dune”, o nouă adaptare după romanul SF omonim semnat de Frank Herbert, care va avea premiera pe 18 decembrie 2020. Din distribuție, mai fac parte Timothée Chalamet, Josh Brolin, Oscar Isaac, Rebecca Ferguson, Dave Bautista, Charlotte Rampling.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton