Homepage  / Vedete / Vedete străine

Din nou mămică! Scarlett Johansson i-a dăruit soțului ei, Colin Jost, un fiu. Ce nume a primit bebelușul

Din nou mămică! Scarlett Johansson i-a dăruit soțului ei, Colin Jost, un fiu. Ce nume a primit bebelușul
6

de Redactia Tvmania

Scarlett Johansson a devenit mămica unui băiețel. Celebra actriță, în vârstă de 36 de ani, mai are o fetiță, Rose Dorothy, în vârstă de aproape 7 ani, scrie people.com. Băiețelul, al cărui nume a fost deja făcut public, este primul copil al vedetei cu actualul soț, Colin Jost.

Presa a aflat despre sarcina actriței din „Văduva neagră” și „Avengers” abia luna trecută, Johansson reușind să păstreze sarcina secretă timp de opt luni.

Din nou mămică! Scarlett Johansson i-a dăruit soțului ei, Colin Jost, un fiu. Ce nume a primit bebelușul (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Scarlett Johansson, mamă pentru a doua oară

Reprezentanții lui Scarlett Johansson au confirmat nașterea băiețelului, informația fiind publicată prima dată de People, miercuri, pe 18 august.

Soțul actriței, Colin Jost a fost cel care a dezvăluit numele micuțului, câteva ore mai târziu.

„Ok ok, avem un bebeluș. Numele lui este Cosmo. Îl iubim foarte mult.

Respectarea vieții noastre private ar fi foarte apreciată”, a scris Colin Jost pe rețelele de socializare.

Scarlett și Colin s-au căsătorit într-o ceremonie privată

În octombrie 2020, actrița Scarlett Johansson s-a căsătorit cu Colin Jost în cadrul unei ceremonii private, la un an și jumătate după ce aceștia s-au logodit.

Cei doi au făcut pasul cel mare într-un cadru intim, iar vestea a fost anunțată pe pagina de Instagram a ONG-ului Meals on Wheels America, un program care oferă mâncare persoanelor care nu au posibilitatea financiară de a-și procura alimente. 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Colin Jost (@colinjost)

Cei doi s-au logodit în luna mai 2019, după 2 ani de relație. Este prima căsătorie pentru comediantul Colin Jost, în timp ce pentru Scarlett este ce-a de-a treia.

Actrița din „Văduda neagră’ a mai fost căsătorită cu Ryan Reynolds între anii 2008 și 2010 și cu Romain Dauriac între 2014 și 2018 alături de care are și o fiică, Rose Dorothy Dauriac.

Astăzi la TV:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton