Homepage  / Vedete / Vedete străine

Din nou probleme! Tulburarea bipolară l-ar fi făcut pe Kanye West să candideze la președinția SUA

Din nou probleme! Tulburarea bipolară l-ar fi făcut pe Kanye West să candideze la președinția SUA

de Redactia Tvmania

Kanye West a surprins pe toată lumea după ce a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale dn SUA, o decizie care a contrariat lumea artistică, dar care pare a fi luate pe fondul unei afecțiuni cu care acesta se confruntă de ceva vreme.

Aristul a anunțat săptămâna trecută pe Twitter că va candida la alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii. Mesajul său a fost următorul: 

„Acum trebuie să ne respectăm promisiunea făcută Americii, având încredere în Dumnezeu, unificându-ne viziunea şi construindu-ne viitorul. Eu candidez pentru preşedinţia Statelor Unite ale Americii.”

O sursă apropiată rapper-ului a declarat pentru site-ul People că această decizie vine pe fondul afecțiunii cu care Kanye se confruntă, și anume tulburarea bipolară.

„Kanye a fost bine o perioadă lungă de timp. În trecut a suferit episoade depresive cauzate de tulburarea sa bipolară. Acum, trece din nou prin momente grele”.

Sursa a mai declarat și că soția sa, Kim Kardashian, își face griji pentru comportamentul lui Kanye.

„Kim este îngrijorată, la fel ca întreaga sa familie. Este o situație stresantă pentru Kim, fiindcă comportamentul lui Kanye este extrem de imprevizibil. Episoadele durează de obicei câteva săptămâni, iar apoi lucrurile revin la normal. Kim speră să se întâmple la fel și acum”.

După mai mulți ani în care fanii au speculat că fondatorul companiei Yeezy ar avea probleme psihice, după ce a fost internat în 2016 și a fost nevoit să-și anuleze turneul Saint Pablo, acesta a confirmat în 2018 diagnosticul, odată cu lansarea albumului său, „Ye”, scriind pe copertă „I Hate Being Bipolar. Its Awesome” (Urăsc să fiu bipolar. Este minunat.)

Invitat în cadrul show-ului My Next Guest Needs No Introduction, Kanye West a vorbit anul trecut cu David Letterman despre momentele dificile prin care a trecut de când a fost diagnosticat cu tulburare bipolară:

„Când trăiești în această stare, ești foarte paranoic în legătură cu orice. Toată lumea – aceasta este experiența mea, alte persoane au experiențe diferite – interpretează un rol. Totul este o conspirație. Simți că guvernul îți implantează cipuri în cap. Simți că ești înregistrat. Simți toate aceste lucruri. Ai un moment în care te gândești că toată lumea vrea să te omoare. Nu ai încredere în nimeni.”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton