Homepage  / Știri

„Dincolo de limite cu Bear Grylls” începe la Discovery Channel pe 5 aprilie

„Dincolo de limite cu Bear Grylls” începe la Discovery Channel pe 5 aprilie

de Redactia Tvmania

Bear Grylls, cel mai celebru aventurier din lume, a decis să-și asume cea mai dificilă misiune a sa de până acum, în „Dincolo de limite cu Bear Grylls”, un nou program în șase părți pentru Discovery Channel care îl urmărește întorcându-se în sălbăticie.

BEAR GRYLLS: BREAKING POINT

În fiecare episod, expertul în tehnici extreme de supraviețuire va avea o companie surprinzătoare: două persoane dornice să scape de spaime personale care le-au împovărat toată viața. Noua emisiune are premiera pe Discovery Channel, duminică, 5 aprilie, de la ora 21.00.

„Dincolo de limite cu Bear Grylls” demonstrează că oricine poate trăi aventuri în sălbăticie, oricât de speriat sau de lipsit de experiență ar fi.

Douăsprezece persoane obișnuite doresc să-și învingă fobiile mai puțin obișnuite, ajungând în câteva dintre cele mai neprimitoare locuri de pe glob. Reputația lui Bear e în joc în fiecare episod, căci el va ajuta doi oameni să-și înfrunte fobiile și anxietățile care le-au condiționat viața.

BEAR GRYLLS: BREAKING POINT

Înălțimile, microbii, păianjenii și șobolanii sunt doar câteva dintre fobiile cu care se luptă însoțitorii lui Bear în fiecare zi, însă toate sunt imposibil de evitat în aceste locuri deloc primitoare. Tehnicile de supraviețuire ale lui Bear sunt supuse testului suprem, căci el își promite că îi va proteja pe acești oameni, va avea grijă să nu li se întâmple nimic și îi va trimite acasă teferi și nevătămați.

BEAR GRYLLS: BREAKING POINT

Iată ce fobii au însoțitorii lui Bear din cele 6 episoade:

  • Apa. Bear face cunoștință cu doi bărbați care se tem de apă după ce au trăit episoade traumatizante. El îi ajută să-și înfrunte în mod direct spaima, aducându-i în locuri unde găsesc unele dintre cele mai adânci canioane și cele mai înalte cascade din lume.
  • Sânge sau microbi. Terifiat de absolut orice contact cu sânge sau microbi, un tânăr obsesiv-compulsiv își testează încrederea în Bear când trebuie să înfrunte un canion împădurit și plin de noroi, să mănânce carne crudă și să bea sânge de animal.
  • Frica de înălțimi. Cei care se tem de înălțimi trebuie să-și învingă această fobie când sunt lăsați la baza unui munte, într-un loc de unde pot ieși doar escaladând panta din fața lor. Când ajung pe vârf, ei descoperă că Bear îi așteaptă ca să-i ducă rapid cu un elicopter spre Munții Dolomiți, unde vor fi nevoiți să facă față unui nou vârf și unei noi provocări terifiante, sub forma unui cablu întins la mare înălțime.
  • Claustrofobia. Bear ajută două persoane care fac eforturi să ducă o viață normală după ce evenimente traumatizante i-au făcut să se teamă îngrozitor de spațiile închise. În încercarea de a-i pune față în față cu spaimele lor, Bear îi duce printr-o rețea uriașă de peșteri.
  • Păianjeni și șobolani. Îngroziți de ideea că astfel de creaturi se furișează prin unghere, peste tot pe unde locuiesc sau muncesc ei, doi tați de familie îl urmează pe Bear într-o zonă unde vor găsi versiuni supradimensionate ale vietăților de care, în mod normal, ar fugi urlând.
  • Mofturi la mâncare. Nu prea ai timp să te gândești la alergii alimentare și regimuri disociate când trebuie să supraviețuiești în sălbăticie, alături de un tip celebru pentru faptul că e în stare să mănânce orice. Un tată a doi copii pleacă la drum împreună cu Bear, care amenință să îi ”testeze până la limită” regimul alimentar prea strict.
  • Arborii. Bear se întâlnește cu o mamă care se teme atât de mult de arbori, încât nici măcar nu-și poate scoate copilul la plimbare, în parc. Decis să o ajute să scape de problema care i-a întunecat viața, Bear o aduce în mijlocul junglei mexicane, unde femeia va fi înconjurată de arborii de care se teme atât de mult.
  • Insectele. După ce și-a văzut mama suferind o reacție alergică îngrozitoare, fiindcă fusese înțepată de o insectă, un bărbat a rămas traumatizat de spaima cumplită pe care i-o stârnesc aceste vietăți. Bear îl va ajuta să-și înfrunte fobia ducându-l în sălbăticie, unde insectele se găsesc în număr mai mare și au forme și mărimi mult mai periculoase decât și-ar fi imaginat vreodată.

Expertul în supravieţuire are, în perioada martie-mai, trei emisiuni noi pe postul amintit: „Insula lui Bear Grylls” (din martie, de la 22.00), „Dincolo de limite cu Bear Grylls” (din 5 aprilie, de la 21.00) şi „Running Wild” (din mai).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton