Homepage  / Știri

Direct din arest, Lindsay Lohan filmează o reclamă

Direct din arest, Lindsay Lohan filmează o reclamă

de Redactia Tvmania

Lindsay Lohan nu stă degeaba acasă, chiar dacă se află în arest la domiciliu. Ea a filmat o reclamă chiar în interiorul apartamentului unde își ispășește pedeapsa, scrie tmz.com.

Lohan face reclamă unui site de licitații, numit Beezid.com, pentru care ar fi primit, spun reprezentanții companiei, 25.000 de dolari. Deși la început Lindsay a refuzat suma de bani, până la urmă se pare că a ajuns la o înțelegere favorabilă ei.

Pe lângă banii primiți pentru reclamă, actrița are și un credit de 10.000 de dolari, pe care îl poate cheltui pe site-ul respectiv.

La începutul lunii, actrița le-a dat emoții polițiștilor care o monitorizau cu ajutorul unei brățări. Dintr-o dată, brățara nu a mai funcționat, fapt ce a dus la o desfășurare de forțe la casa lui Lindsay. De fapt, tânăra nu greșise cu nimic, doar că stătea la bronzat pe acoperișul clădirii unde locuiește.

Lindsay Lohan a fost obligată, în luna mai, să stea închisă în casă și să poarte o brățară electronică de monitorizare, după ce a furat un colier.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton