Homepage  / Cinema / Nu rata!

VIDEO: „Dirty Dancing” a împlinit 25 de ani

VIDEO: „Dirty Dancing” a împlinit 25 de ani

de Redactia Tvmania

Filmul „Dirty Dancing”, care i-a avut în rolurile principale pe Patrick Swayze și Jennifer Grey, împlinește astăzi 25 de ani de la lansare, scrie CNN. Cu această ocazie, Grey și-a amintit de regretatul ei partener de film, care s-a stins din viaţă pe 14 septembrie 2009, la vârsta de 57 de ani.

„Am crezut întotdeauna că Patrick este vulnerabil. Făcea totul atât de bine, dar puteam vedea la el această frumoasă vulnerabilitate și cred că acesta este unul dintre lucrurile care ne fac să ne fie dor de el”, a spus Jennifer Grey.

Reporterul CNN Katie Gardner a întrebat-o pe Grey dacă plănuiește să își scrie autobiografia, dar actrița de 52 de ani a răspuns că fanii mai au de așteptat.

„Am hotărât să mai stau până când voi fi mai în vârstă. Nu îmi doresc să scriu o carte care i-ar face pe alții să se simtă inconfortabil și nici nu știu cum se scrie o astfel de carte”, a spus Jennifer Grey.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=WpmILPAcRQo[/youtube]

Prima parte din „Dirty Dancing” va fi recreată

Filmul din 1987 va fi recreat de studiourile Lionsgate, anunța acum ceva vreme Deadline.com. Regizor va fi nimeni altul decât Kenny Ortega, coregraful care a creat mișcările de dans memorabile din pelicula „Dirty Dancing”. Nu se știe încă data la care filmul va fi gata, având în vedere că data inițială (26 iulie 2013) a fost scoasă din ecuație.

„Ocazia de a regiza filmul este ca o reîntoarcere acasă pentru mine”, a spus Ortega.

„Dirty dancing” a produs peste 200 de milioane de dolari şi a fost primul film care s-a vândut într-un milion de exemplare pe casete video.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton