Homepage  / Știri

Postul Discovery Channel dă startul „Săptămânii Rechinilor”!

Postul Discovery Channel dă startul „Săptămânii Rechinilor”!

de Redactia Tvmania

Între 22 – 28 august, Discovery Channel va difuza o serie de documentare despre lumea rechinilor. În cadrul Săptămânii Rechinilor vor fi difuzate în fiecare seară, de la ora 23.00, programe dedicate prădătorilor oceanului. Cu această ocazie, Discovery Channel lansează și un microsite dedicat sharkweek.discovery.ro, dar şi o aplicaţie de tip Augmented Reality prin intermediul căreia puteţi include imaginea unui rechin in orice fotografie.

Realizat în colaborare cu cei mai mari cercetători din toată lumea şi oferind informaţii interesante despre comportamentul şi caracteristicile diverselor specii de rechini,  Shark Week este una dintre cele mai urmărite selecţii de documentare ale Discovery Channel.

În perioada 7 – 31 august, Discovery lansează microsite-ul sharkweek.discovery.ro ce conţine mai multe secţiuni unde fanii pot să afle mai multe informaţii despre rechini, să participe la concursuri şi să câştige premii. În premieră, publicul din România va putea urmări o transmisie live dintr-unul dintre bazinele expoziţiei “Ocean Voyager” din Georgia Aquarium, situat în Atlanta, SUA care adăposteşte multe specii de rechin. Începând din 13 august, puteţi asista şi la hrănirea rechinului-balenă din acvariu, care se va petrece de 2 ori pe zi, la 10.30 şi 15.00, ora locală.

Cum vor arăta programele:

Rechini la vânătoare (Miercuri, 22 august, ora 23.00) – Acest documentar explorează anatomia atacurilor de rechin. Imagini uluitoare, filmate din aer, arată cum atacă marele rechin alb o momeală realistă, în formă de focă.

Rechinii ucigaşi: Decembrie însângerat (Joi, 23 august, ora 23.00) – Decembrie 1957: vârful sezonului turistic în Africa de Sud. O staţiune idilică devine decorul unde au loc 14 atacuri şocante, date de rechini. Oare există un singur vinovat?

Cele mai bestiale momente cu rechini (Vineri, 24 august, ora 23.00) – O serie de 25 clipuri cu cele mai înfricoşătoare şi mai palpitante momente prezentate în ultimii 20 de ani la Shark Week.

Cum să nu devii momeală pentru rechini (Sâmbătă, 25 august, ora 23.00) – O echipă de amatori pasionaţi de rechini pleacă în Bahamas să înoate cu rechinii şi să verifice cât de greu este să fii muşcat de acest prădător.

Rechini devoratori de oameni (Duminică, 26 august, ora 23.00) – Filmul “Fălci” pleacă de la o premiză de coşmar, dar oare e posibil ca rechinii să îşi dezvolte cu adevărat gustul pentru carnea de om? Analizând câteva dintre cele mai celebre atacuri de rechin din secolul trecut şi consultând experţi de reputaţie internaţională, acest program separă datele ştiinţifice de ficţiune, încercând să afle adevărul.

Atacul rechinilor – Ghid de supravieţuire (Luni, 27 august, ora 23.00) – Prezentatorul Terry Schappert îşi pune la încercare antrenamentul de fost membru al Trupelor Speciale, pentru a le demonstra telespectatorilor cum pot să supravieţuiască unor atacuri cumplite ale rechinilor. Terry plonjează cu totul în aceste scenarii mortale, dezvăluindu-vă secrete care vă pot ajuta să scăpaţi cu viaţă după o asemenea întâlnire terifiantă.

Atacaţi de rechini – 2 (Marţi, 28 august, ora 23.00) – Un mare rechin alb sfărâmă o cuşcă antirechin şi îi blochează pe scafandri în interior. Un altul atacă un om în apă puţin adâncă, iar un rechin-taur năvăleşte asupra unor pescari.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton