Homepage  / Știri / Televiziune

Discovery și BBC își fac platformă de streaming. Cei doi giganți au semnat un acord de 300 de milioane de £

Discovery și BBC își fac platformă de streaming. Cei doi giganți au semnat un acord de 300 de milioane de £

de Redactia Tvmania

Discovery și BBC Studios au semnat un acord pentru o durată de 10 ani pentru a deschide o nouă platformă de streaming la nivel mondial, care va fi alimentată cu documentare realizate de cele două televiziuni, aflăm de pe bbc.com.

Noul serviciu va fi disponibil pe toate teritoriile, mai puțin Regatul Unit, Irlanda și China și va fi lansat undeva până în 2020. Conțintul va fi realizat de Discovery și BBC Studios și va avea o tematică foarte variată: istorie naturală, animale, aventuri, știință, călătorii, spațiu, istorie etc. Conform noului parteneriat, Discovery va deveni singurul distribuitor mondial al unor documentare de istorie naturală revoluționare, cum ar fi „Planet Earth” sau „Blue Planet”. Deasemenea, BBC-ul se angajează să creeze conținut nou pentru Discovery, pentru difuzarea liniară și digitală.

Este cel mai mare contract de vânzare de programe semnat semnat vreodată de BBC și se ridică la o valoare de 300 de milioane de £.

Discovery Streaming Service ar trebui să nu coste mai mult de 5 dolari pe lună, cel puțin pentru consumatorii americani.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton