Homepage  / Știri / Televiziune

Show-ul „Românii au talent” a ajuns la final

Show-ul "Românii au talent" a ajuns la final

de Redactia Tvmania

Au mai ramas câteva ore până când telespectatorii Pro TV vor decide cine este cel mai talentat român al celui de-al treilea sezon al show-ului “Românii au talent”. Lupta pentru titlu şi pentru marele premiu de 120.000 de euro a ajuns la final.

Diseară, începând cu ora 20:30, cei 15 finalişti sunt gata să dea tot ce au mai bun.

Pe scenă vor urca Gabriela Artene, doamna cu voce de aur, Rotari Ghenadie şi al său acordeon, mentalistul Vlad Grigorescu, corul Fiat Lux, Diana Căldăraru, fetiţa a cărei voce a vrăjit publicul încă de la primele note, dansatorii de la WhoGonStopUs, Ana Munteanu, artista care desenează poveşti de dragoste pe nisip, Andra Păcurar şi Alexandru Miculescu, cei care au demonstrat că dansul sportiv şi muzica populară se potrivesc de minune, dansatoarea de step Camelia Duţă, Bogdan Oltean şi ale sale picturi cu glitter, băieţii de la Classic Beat Orchestra, Mircea Palamari şi ale sale mişcări robotice, Bruno Icobet împreună cu cei trei prieteni patrupezi, ventrilocul Eduard Andrei Sandu şi trupa Florea, acrobaţii care îţi taie răsuflarea cu numerele lor.

Diseară, în cadrul marii finale de la “Românii au talent” nu vor lipsi nici premierele. Loredana împreună cu Alex Velea şi Cabron vor lansa “Viva Mamaia”, cel mai recent single. Trupa de la Circul Acquatico Bellucci a pregătit un moment special pentru această seară, iar o altă surpriză va fi momentul lui Zoli Toth, care va cânta la marimba.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton