Homepage  / Știri

Diseară are loc marea finală a show-ului “Splash! Vedete la apă” 2014

Diseară are loc marea finală a show-ului “Splash! Vedete la apă” 2014

de Redactia Tvmania

Ruby s-a accidentat la antrenamentele pentru “Splash! Vedete la apă”, cu doar câteva ore înainte de marea finală din 5 septembrie, de la ora 20.30, de la Antena 1, și a ajuns la spital, pentru un control medical de urgență.

“A sărit de la platforma de trei metri, cu genunchii strânși, însă nu a reușit să-și întindă picioarele în timp util. Astfel, impactul feței cu apa a fost unul foarte puternic”, povestește antrenoarea Claudia Tiu.

Ruby a început să țipe de durere, fiind transportată de urgență la spitalul din Bacău. Diagnosticul a fost de traumatism ocular, ce a dus la fisurarea vaselor oculare.

Seara, la filmare, Ruby avea vânătăi și umflături în jurul ochilor, ba mai mult, un ochi era acoperit în întregime cu un bandaj. Deși se resimțea după accidentare și i se interzisese de către medic să mai sară, pentru a nu mai lua contact cu clorul din apă, Ruby a ținut să participe la show chiar și în aceste condiții.

Prima săritură din concurs a realizat-o în sincron cu Daniela Crudu. Costumate în Minnie și Mickey Mouse, Ruby și Cruduța au făcut echipă în prima etapă a marii finale. Iar Daniela s-a purtat cu grijă cu micuța sa colegă. Ba mai mult, ca un Mickey Mouse forțos ce era, a purtat-o pe brațe pe Minnie până spre platformă.

Ce săritură a reușit Ruby să facă, având un ochi complet acoperit, telespectatorii Antenei 1 vor vedea diseară, de la ora 20.30, în marea finală “Splash! Vedete la apă”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton