Homepage  / Știri / Televiziune

Diseară are loc meciul anului pentru Steaua

Diseară are loc meciul anului pentru Steaua

de Redactia Tvmania

După ce au remizat dezamăgitor, scor 1-1, în turul de săptămâna trecută, Cristi Tănase (foto) şi colegii săi merg în capitala Poloniei pentru a încerca să învingă Legia Varşovia şi să ajungă în grupele Ligii Campionilor pentru prima dată în ultimii cinci ani. Partida va fi transmisă de TVR 1, DigiSport 1 şi Dolcesport 1 de la 21.45.

Roş-albaştrii trebuie să învingă sau să remizeze cu un scor mai mare de 2-2 pentru a se califica, în vreme ce polonezilor le-ar fi suficient şi un 0-0, după ce au anulat în tur un gol al italianului Federico Piovaccari şi au rezistat asaltului stelist de pe finalul reprizei a doua.

“În meciul tur am avut foarte multe ocazii pe care le-am ratat. Cred că a fost o presiune mare, pe care am resimţit-o. Acum, presiunea este pe Legia, ceea ce nouă ne convine”, a spus tehnicianul stelist Laurenţiu Reghecampf la conferinţa de presă dinaintea partidei.

Ultimul meci al lui Chiricheş?

Cea mai mare necunoscută din formula pe care Reghecampf o va trimite în teren este legată de utilizarea lui Vlad Chiricheş.

Starul Stelei e pe cale să semneze cu echipa londoneză Tottenham, dar Reghecampf ar vrea ca internaţionalul român să pună umărul la calificarea în grupe, înainte de a deveni cel mai scump jucător din istoria Ligii I (se aude că Tottenham ar fi plătit 9,5 milioane de euro pentru serviciile lui).

Reghecampf ar vrea ca apărătorul să facă echipă cu Alex Bourceanu la mijlocul terenului, pentru a-l înlocui pe suspendatul Pintilii, însă Chiricheş încă e sâcâit de o accidentare mai veche, iar dacă nu e recuperat la timp, în locul său ar putea intra în echipă Lucian Filip.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton