Homepage  / Articole

Vineri seară, Film Café te invită la un concert istoric

Vineri seară, Film Café te invită la un concert istoric

de Redactia Tvmania

Concertul "12-12-12" - în favoarea sinistraţilor uraganului Sandy -, care a avut loc miercuri seară, la Madison Square Garden din New York, va fi transmis în această seară, de la ora 19.00, de postul Film Cafe.

La eveniment au participat o mulţime de staruri, printre care Bon Jovi, Eric Clapton, Billy Joel, Alicia Keys, Chris Martin, Roger Waters, Kanye West şi Paul McCartney.

“Faptul că atât de multe companii de media îşi unesc forţele pentru a distribui şi pentru a transmite acest eveniment important pentru întreaga lume, va face posibilă o strângere de fonduri fără precedent la nivel global, de care vor beneficia victimele acestei furtuni devastatoare.”, au declarat producătorii evenimentului, James Dolan, John Sykes şi Harvey Weinstein.

Concertul, care a durat mai bine de cinci ore şi la care au asistat peste 13.000 de spectatori, conform AFP, a fost deschis de Bruce Springsteen şi grupul său E Street Band. Ei au cântat piesele „Land of hope and dreams”, „Wrecking Ball” şi „My city in ruins”.

Pe scenă au fost şi actorii Jon Stewart şi Steve Colbert, dar şi Adam Sandler, care a oferit spectatorilor o versiune ireverenţioasă a baladei lui Leonard Cohen, „Hallelujah”.


 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton