Homepage  / Seriale

Diseară, în „O săptămână nebună”, Alex Puica ajunge în Dâmbovița

Diseară, în „O săptămână nebună”, Alex Puica ajunge în Dâmbovița

de Redactia Tvmania

Astăzi, de la 21.30, imediat după “Las Fierbinți”, familia Codrescu trebuie să facă față buclucurilor în care intră Alex Puică (Paul Ipate).

În episodul de diseară, după înmormântarea cățelului Obama, familia se confruntă cu problemele pe care viitorul ginere le are cu Violeta (Sabina Brândușe).

Colega de birou sărită de pe fix, care visează să se iubească toată viața cu Alex, e în stare să facă orice pentru a-l cuceri. Așa se face că părinții Mariei (Diana Cavallioti) se pomenesc în curtea casei chiar cu tatăl Violetei, disperat că fiica sa nu reușește să îi între în grații lui Alex. Totul culminează cu o scenă de pomină, după o noapte ratată în care Alex trebuia să se distreze la propria petrecere a burlacilor, dar, în schimb, ajunge în Dâmbovița.

La secvența săritului în Dâmbovița, Paul Ipate mărturisește că a scăpat cu hainele uscate: „€œN-am sărit în Dâmbovița :). A fost un cascador care a făcut asta”, povestește actorul. „€œMi-ar fi plăcut să o fac eu, dar era foarte frig afară. Iar băieții au fost atât de buni, încât s-a tras o singură dublă.”

Tot în episodul de joia aceasta, Maria (Diana Cavallioti) se simte tot mai dezamăgită de Alex. Aflată la petrecerea burlăcițelor și încurajată de Vicky (Ada Galeș), Maria îl sună pe fostul ei iubit. Iar Natalia (Tora Vasilescu), viitoarea soacră, ajunge în pragul isteriei când primește acasă plicurile pentru nuntă, cu numele familiei scris greșit.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton