Homepage  / Articole

Diseară, la „Dansez pentru tine” se face striptease

Diseară, la "Dansez pentru tine" se face striptease

de Redactia Tvmania

Mişcări ritmice, poftă de viaţă, unduiri senzuale şi spectacol de mare clasă! Toate aceste elemente se vor regăsi în coregrafia de diseară a emisiunii "Dansez pentru tine", când echipele rămase în concurs se vor întrece pe ritmuri latino şi, în premieră pentru acest show, striptease.

Samba, salsa, bachata şi merengue vor încânta telespectatorii şi-i vor duce în ritm de dans tocmai în vibranta Americă de Sud, locul unde pofta de viaţă a oamenilor a dat naştere stilului latino. Cu adevărat fierbinte va deveni atmosfera odată cu cel de-al doilea dans al serii, striptease, când perechile rămase în concurs vor fi nevoite să demonstreze că ştiu să se dezbrace cu stil şi eleganţă.

Andreea Ibacka revine în ringul de la „Dansez pentru tine”. De această dată, îl va avea ca partener pe Cabral. Cuplul va dansa pentru un caz umanitar impresionant, despre care am scris aici.

Şi Minodora se alătură vedetelor care dansează pentru un caz umanitar şi, alături de soţul ei, intră în ringul visurilor pentru Ioana, o tânără care şi-a dorit de când se ştie să devină educatoare.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton