Homepage  / Știri

Diseară, Manchester United încearcă să-şi ia revanşa cu Olympiakos

Diseară, Manchester United încearcă să-şi ia revanşa cu Olympiakos

de Redactia Tvmania

Wayne Rooney (foto), Robin Van Persie şi restul “diavolilor roşii” încearcă să întoarcă diferenţa din turul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, în care Olympiakos a câştigat pe teren propriu cu 2-0.

Grecii vin diseară pe Old Trafford din Manchester la adăpostul celor două goluri, dar şi într-o perioadă extrem de nefastă în general pentru United.

De la plecarea legendarului antrenor Sir Alex Ferguson, la finele sezonului trecut, echipa a dezamăgit sub conducerea noului tehnician David Moyes, fiind abia pe locul şapte în Premier League, cu şanse minime la a se mai califica în sezonul următor al Ligii Campionilor.

Mai există posibilitatea calificării din postura de câştigătoare a trofeului, însă pentru a putea măcar spera la acest improbabil scenariu, cei de la Manchester trebuie să întoarcă diseară acel 0-2 din tur.

Cele două partide de azi vor oferi ultimele două sfert-finaliste ale competiţiei, iar în celălalt meci al serii situaţia e oarecum clară. Borussia Dortmund primeşte vizita ruşilor de la Zenit Sankt Petersburg, pe care i-a învins cu 4-2 în tur.

Iată programul ultimelor optimi de finală din acest sezon al Ligii Campionilor:

21:45, Digi Sport 1 şi Dolce Sport 1, Manchester United – Olympiakos

21.45, Digi Sport 2 şi Dolce Sport 2, Borussia Dortmund – Zenit

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton