Homepage  / Televiziune

Diseară, Oltchim are meci crucial în Liga Campionilor

Diseară, Oltchim are meci crucial în Liga Campionilor

de Redactia Tvmania

Elevele lui Jacob Vestergaard de la Oltchim Rm. Vâlcea sunt obligate să câştige la o diferenţă de cel puţin două goluri diseară, în returul semifinalelor Ligii Campionilor la handbal, după ce au pierdut cu 22 la 24 în turul din 6 aprilie. Partida se va desfăşura de la ora 20.00, în oraşul maghiar Veszprem, şi va fi transmisă în direct de Digi Sport 1.

„Galactice” de ambele părţi

Katarina Bulatovici (foto) şi colegele sale de la Oltchim nu sunt creditate cu şanse foarte mari după prestaţia slabă din tur, mai ales că Gyor e cea mai bogată echipă de pe continent şi se laudă cu nume precum Anita Görbicz şi Heidi Løke.

Pe de altă parte, diferenţa nu e una insurmontabilă, iar Oltchim se bazează pe nume precum sus-menţionata Bulatovici, Allison Pineau şi Oana Manea, una dintre cele mai bune jucătoare din tur.

Miza ar fi o calificare în finala Ligii Campionilor, pe care Oltchim nu a reuşit să o câştige niciodată. Anul trecut, oltencele s-au împiedicat tot de Gyor, care le-a eliminat în semifinale, înainte de a pierde ultimul act, cu Buducnost Podgorica.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton