Homepage  / Timp liber

Diseară, Real Madrid are misiune aproape imposibilă

Diseară, Real Madrid are misiune aproape imposibilă

de Redactia Tvmania

Real Madrid şi Borussia Dortmund dispută în seara aceasta returul semifinalei lor din Liga Campionilor, în capitala Spaniei, după ce nemţii au câştigat cu 4-1 pe teren propriu săptămâna trecută.

În aceste condiţii, madrilenii sunt obligaţi să învingă cu cel puţin 3-0 pentru a se califica (un scor identic duce în prelungiri), iar antrenorul portughez Jose Mourinho şi starul compatriot Cristiano Ronaldo (foto) au încredere că întoarcerea rezultatului e realizabilă.

De doi bani speranţă?

Mourinho a spus la conferinţa de presă că va încerca să-şi surprindă adversarii cu câteva schimbări în formula de start, în vreme ce Ronaldo a făcut trimitere la un celebru citat: „90 de minute pe Santiago Bernabeu pot fi foarte lungi!”.

De partea cealaltă, cei de la Dortmund ştiu că sunt cu un picior în finala de pe 25 mai, de la Londra, unde ar putea da piept cu rivalii de la Bayern München, care au dat de pământ cu Barcelona în cealaltă semifinală, scor 4-0 pe teren propriu.

Borussia mizează în continuare pe puştii-minune Mario Goetze şi Marco Reus, dar şi pe polonezul Robert Lewandowski, care a marcat toate cele patru goluri din partida din tur.

Azi

21.45, TVR 1, Digi Sport 2 şi Dolce Sport 1, Real Madrid – Borussia Dortmund

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton