Homepage  / Seriale

Serialul „Divorț”, cu Sarah Jessica Parker, are premiera la HBO

Serialul „Divorț”, cu Sarah Jessica Parker, are premiera la HBO

de Redactia Tvmania

Noul serial de televiziune în care joacă Sarah Jessica Parker, numit „Divorce”, va avea premiera în această seară, la HBO, a doua zi după premiera americană.

Serialul de comedie „Divorce”/„Divorţ” va fi difuzat pe postul HBO în România de la ora 21:00. Primul sezon are 10 episoade de câte jumătate de oră.

În “Divorț” vom regăsi momente de umor tăios în situații tensionate, serialul având în prim-plan doi oameni care trec prin cel mai dificil moment al vieții lor.

În noul serial de la HBO, Sarah Jessica Parker o interpretează pe Frances, o femeie care vrea să-și reevalueze atât viața, cât și mariajul său cu Robert (interpretat de Thomas Haden Church).
Potrivit celor de la HBO, serialul începe cu aniversarea de 50 de ani a prietenei lor, Diane, ocazie marcată de dramă când Diane și soțul ei, Nick, încep să se certe, iar acest lucru o convinge pe Frances să îi spună lui Robert că ar trebui să se despartă. Curând, însă, ea își dă seama că e mult mai greu s-o ia de la început, iar Robert, șocat de revelația lui Frances, încearcă să facă față mariajului lor aflat în declin.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=–iP8RPaNvw[/youtube]

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton