Homepage  / Timp liber

Diseară, Steaua se bate pentru play-off

Diseară, Steaua se bate pentru play-off

de Redactia Tvmania

Elevii lui Laurenţiu Reghecampf au luat o opţiune serioasă pentru calificarea în play-off – ultimul tur înainte de grupele Ligii Campionilor -, după 2-0 în deplasarea de săptămâna trecută de la Dinamo Tbilisi, din turul trei preliminar al competiţiei.

Acum, steliştii primesc vizita echipei georgiene pe Naţional Arena ştiind că doar un miracol ar putea să-i împiedice s-ajungă la un pas de marele lor obiectiv: revenirea în grupele Champions League.

Potenţiali adversari

Gabi Iancu (foto) a fost cel care a consfinţit, cu două goluri, victoria din tur, iar tânărul atacant va fi titular diseară, alături de vedetele Cristi Tănase şi Vlad Chiricheş, în meciul transmis de Digisport 1, de la ora 20.45.

Dacă roş-albaştrii rezolvă meciul cu Dinamo Tbilisi, ei pot aştepta liniştiţi tragerea de sorţi de vineri, pentru play-off-ul Ligii Campionilor.

Steaua va fi cap de serie şi în acest ultim tur preliminar, evitând echipe mari precum Arsenal sau AC Milan. Cei mai dificili adversari pe care echipa lui Gigi Becali i-ar putea întâlni sunt Dinamo Zagreb, Partizan Belgrad, Austria Viena şi Legia Varşovia, în condiţiile în care nu apar surprize şi acestea se califică la rândul lor în play-off.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton