Homepage  / Articole

Diseară, Steaua vrea biletele pentru Europa

Diseară, Steaua vrea biletele pentru Europa

de Redactia Tvmania

Un simplu egal cu oaspeţii nemţi de la VfB Stuttgart le-ar fi de ajuns elevilor lui Laurenţiu Reghecampf pentru a obţine calificarea în primăvara europeană, după un parcurs excelent în actualul sezon de Europa League.

Steaua se află pe prima poziţie în grupa E, cu trei victorii, un egal şi 10 puncte din cele patru meciuri jucate până acum. Stuttgart e pe doi, cu 5 puncte, iar FC Copenhaga are cu unul mai puţin, aşa că o remiză le-ar garanta steliştilor biletele.

Rusia versus Italia

Pe de altă parte, Rusescu şi compania au de ce să se zbată pentru o victorie, care ar face ca primul loc în grupă şi, teoretic, un adversar mai modest în şaisprezecimile Europa League să devină o certitudine.

Nici restul meciurilor de diseară din a doua competiţie europeană nu sunt de lepădat. Rusia şi Italia au parte de două încleştări între echipe de top din campionatele respective (Anji versus Udinese şi Rubin versus Inter Milano), în vreme ce o altă echipă italiană, Lazio, dă piept acasă cu londonezii de la Tottenham.

În Anglia, cei de la Liverpool au nevoie ca de aer de o victorie cu elveţienii de la Young Boys Berna pentru a fi siguri de locul lor în următoarea fază a competiţiei.

Iată programul complet al partidelor de diseară de pe posturile autohtone:

19.00, Digisport 1, Anji Makhachkala – Udinese

19.00, Dolce Sport 1, Rubin Kazan – Internazionale

20.00, Digisport 1 şi Dolce Sport 1, Lazio – Tottenham

22.00, Pro TV, Digisport 1 şi Dolce Sport 1, Steaua – Stuttgart

22.00, Digisport 2, Liverpool – Young Boys

22.00, Digisport 1, Marseille – Fenerbahce

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton