Homepage  / Știri

Diseară, Tanti Florica află că soţul ei a înşelat-o cu Antonia, actuala cuscră

Diseară, Tanti Florica află că soţul ei a înşelat-o cu Antonia, actuala cuscră

de Redactia Tvmania

Într-un nou episod al sitcomului, difuzat de Pro TV joi, 19 decembrie, de la 23:00, Tanti Florica află că soţul ei a înşelat-o cu Antonia, actuala cuscră.

Victoriţa (Adriana Şchiopu) găseşte într-o carte nişte fotografii vechi, de pe vremea când Mitică, soţul Floricăi, era în armată. De aici şi până la o adevărată dramă nu mai e decât un pas, iar telespectatorii ProTv vor putea vedea cum reacţionează Tanti Florica atunci când află că Maria (Cristina Mihăilescu) şi Ţuţu (Octavian Strunilă) ar putea să fie fraţi, pentru că, din câte se pare, Mitică avusese o aventură în tinereţe cu nimeni alta decât Antonia (Dana Dembinski).

Pentru a afla toate aventurile pe care le-a avut soţul ei, Florica îl sechestrează pe Tataie (Rudy Rosenfeld) şi îl torturează, doar, doar o afla detalii picante despre scăpările din tinereţe ale lui Mitică. Florica nu se opreşte aici: o îmbată zdravăn şi pe Antonia şi o descoase cum se pricepe mai bine.

Cum şi cine lămureşte situaţia complicată din familia Tanti Floricăi, telespectatorii ProTv vor afla urmărind episodul din 19 decembrie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton