Homepage  / Știri

Diseară, „Te cunosc de undeva!” are ediţie de sărbătoare

Diseară, "Te cunosc de undeva!" are ediţie de sărbătoare

de Redactia Tvmania

Ediţia de astăzi este una cu dublă aniversare: 1 Decembrie, dar şi ziua onomastică a juraţilor Andreea Bălan şi Andrei Aradits.

Cei opt concurenţi vor îmbrăca portul popular al tuturor regiunilor României. Pe scenă vor urca astfel munteanca Anda Adam, moldoveanca Ellie White, bucovineanul Pepe, ardeleanul Matteo, basarabeanca Dalma, dar şi Jean de la… Bucureşti.

Piesa “Cântă, române” se va face auzită la “Te cunosc de undeva” în interpretarea  prezentatorilor Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și a juraților: românul Andrei Aradits, mândrulița Andreea Bălan, conița Ozana Barabancea și flăcăul Aurelian Temișan.

Anda Adam cântă pentru prima oară în grecește

Anda Adam va fi din nou brunetă la “Te cunosc de undeva”, spre bucuria celor care i-au recomandat să-și închidă culoarea părului, și va cânta pentru prima dată în grecește, întruchipând-o pe Nana Mouskouri. Îmbrăcată cu o rochie lungă roșie, Anda va interpreta “Opa Ni Na Nai”, un cântec inspirat din folclorul grecesc.

“Să nu exagerezi cu zâmbetul, să nu pară de desene animate”, a avertizat-o Andrei Aradits.

Ca să învețe cât mai corect pronunția cuvintelor în limba greacă, Anda a intenționat să apeleze la unul dintre prietenii greci. În cele din urmă, nu s-a mai văzut cu nici un grec. “Cu cine am repetat versurile? Cu Maria Buză, pentru că ea mai știe grecește”, i-a mărturisit ea lui Cosmin Seleși.

 Aradits i-a legat picioarele lui Mike Diamondz, ca să-l facă mai… grațios

Mike Diamondz se transformă în Toni Salazar, una dintre cele două surori de la Azucar Moreno, și cântă în spaniolă astă-seară.

Ca să-l facă să se miște grațios, Andrei Aradits îi leagă lui Mike picioarele cu o curea, spre stupoarea coregrafei Furnica. “Cum să fie feminin să stai cu picioarele așa, ce suntem, rațe?”, se revoltă ea. Dar îi trece repede.

Mike va purta o rochie “de o culoare de invidiat”, după cum s-a exprimat Temișan, adică roz, care îi scoate în evidență “bustul de o frumusețe incredibilă”, și pantofi cu toc și baretă negri, mărimea 45.

El va cânta hitul “Solo se vive una vez”, pe care va trebui să-l interpreteze nu așa, oricum, ci “cu motorul turat”.

Jean de la Craiova a învățat twist

Nu doar engleza i-a dat iar bătăi de cap lui Jean de la Craiova, ci și pantofii, cu două numere mai mari, în care a trebuit să danseze “Let’s Twist Again”, hit-ul cântărețului american Chubby Checker.

“E o piesă în care trebuie să urle fericirea în tine”, i-a atras atenția Ozana Barabancea. “Trebuie să fii cu zvâc și cu viteză”, i-a recomandat Andrei Aradits. „Nu mai rezist, am toate stilurile…”, a apucat doar să se plângă Jean, pentru că de transformare n-a fost chip să scape.  “Trebuie să alunec, să fac niște nebunii”, i-a mărturisit el prezentatoarei Alina Pușcaș.

Și le-a făcut, dacă ținem cont de reacțiile entuziaste ale juraților, la încheierea momentului artistic. La ritmurile îndrăcite n-a rezistat nici măcar Cosmin Seleși, care a dansat-o pe Andreea Bălan de i-au picat ciucurii, după cum ea însăși a ținut să menționeze.

Maria Buză a pupat-o pe gură pe Ozana și a “atentat” la Temișan

Puțin snoabă a fost sfătuită Maria Buză să fie în postura lui Tiziano Ferro. Prestația Mariei l-a umplut de invidie pe juratul Andrei Aradits, care i-a marturisit că, în emisiunea asta, ar vrea să poată interpreta la fel de sexy și lejer rolul său de jurat, precum l-a interpretat ea pe “Tiziano ăsta”.

Ozana Barabancea, zisă în această ediție și “împăunata”, datorită pălăriei pe care o poartă, i-a comentat prestația în limba italiană. Fapt ce a impresionat-o pe Maria-Tiziano atât de tare, încât nu s-a putut abține s-o pupe pe gură. Entuziasmul Mariei nu s-a oprit aici pentru că, ulterior, a încercat să-l sărute și pe Temișan.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton