Homepage  / Disney Plus

Disney a lansat trailerul oficial pentru „The Mandalorian”, sezonul 3. Când este premiera

Disney a lansat trailerul oficial pentru „The Mandalorian”, sezonul 3. Când este premiera

de Roxana Mirea,

„The Mandalorian” a fost prima creație originală pentru platforma de streaming Disney+ și, deși unele relativ noi, precum "Andor", i-au dat de furcă, a reușit să se mențină în topul preferințelor fanilor. Acum, Disney a lansat un nou trailer pentru sezonul 3 din "The Mandalorian".

Un nou trailer pentru sezonul 3 din „The Mandalorian”

La urma urmei, aventurile în stil vag occidental ale lui Din Djarin (Pedro Pascal) au adus multe personaje preferate de fani în actuala încarnare a universului „Star Wars”. Personaje precum Bo-Katan Kryze (Katee Sackhoff) și Ahsoka Tano (Rosario Dawson) își fac debutul în live-action în fața bătrânului Mando, iar serialul a respectat, de asemenea, personajele care au contribuit la stabilirea francizei, aducând înapoi o versiune mai puțin îmbătrânită a lui Luke Skywalker (Mark Hamill), precum și pe Boba Fett (Temuera Morrison), care a îmbătrânit și a devenit mai înțelept, potrivit looper.com.

Pascal – care, între acest film și „The Last of Us” de la HBO, are un an destul de bun – se va întoarce în curând în rolul vânătorului de recompense pentru încă un sezon al serialului. Acum, Disney a oferit fanilor o privire asupra viitorului serialului cu un nou trailer pentru sezonul 3 din „The Mandalorian”.

Trailerul sezonului 3 al serialului „The Mandalorian” arată clar că următorul lot de episoade va avea șanse destul de mari să fie cea mai sălbatică cursă a serialului de până acum – ceea ce nu e puțin spus, având în vedere unde au dus lucrurile primele două sezoane.

Cel mai important lucru este, evident, faptul că Grogu s-a întors. La drept vorbind, știam de ceva vreme că tânărul membru al speciei lui Yoda s-a întors, având în vedere că teaserul din 2022 al sezonului 3 din „The Mandalorian” a confirmat că povestea lui „Baby Yoda” nu s-a terminat. Bo-Katan se numără, de asemenea, printre personajele care se întorc, și se pare că intriga ne va duce în sfârșit în legendarul Mandalore.

Sezonul 3 din „The Mandalorian” va avea premiera pe Disney+ pe 1 martie 2023.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton