Homepage  / Disney Plus

Disney a lansat un nou teaser trailer pentru filmul „Mica Sirenă”. Cum arată Ursula

Disney a lansat un nou teaser trailer pentru filmul „Mica Sirenă”. Cum arată Ursula

de Andra Stana,

Un nou teaser oficial al filmului „Mica sirenă” / „The Little Mermaid” (2023) a fost publicat recent. Clipul care cuprinde câteva secvențe din film a strâns - în numai 16 ore de la lansare - peste 1 milion de vizualizări pe Youtube.

A fost lansat un nou teaser pentru filmul „The Little Mermaid”/„Mica Sirenă“. Acesta le oferă fanilor șansa să arunce o privire asupra variantei live-action a filmului de animație premiat cu Oscar. În timp ce Ariel, interpretată de cântăreața și actrița Halle Bailey, cântă „Wish”, ea înoată prin ocean și privește spre suprafață.

Teaserul marchează, de asemenea, prima apariție a Melissei McCarthy în rolul infamei vrăjitoare a mării, Ursula.

În ultimele secunde, partea de sus a capului Ursulei apare în spatele unuia dintre tentacule. Râsul ei răsună înainte ca teaserul de 30 de secunde să se încheie.

Filmul „The Little Mermaid”, în regia lui Rob Marshall, va ajunge în cinematografe pe 26 mai 2023.

Pe lângă Halle Bailey și Melissa McCarthy, filmul îi mai are în distribuție pe Daveed Diggs (Hamilton), câștigător al premiului Tony, ca voce a lui Sebastian; Jacob Tremblay (Luca, Room), ca voce a lui Flounder; Awkwafina (Raya and the Last Dragon), ca voce a lui Scuttle; Jonah Hauer-King (A Dog’s Way Home) în rolul Prințului Eric; Art Malik (Homeland) în rolul lui Sir Grimsby; Noma Dumezweni (Mary Poppins Returns) în rolul Reginei Selina; cu câștigătorul premiului Oscar Javier Bardem (No Country for Old Men) în rolul Regelui Triton.

Halle Bailey, despre rolul din „Mica Sirenă”: „A fost un șoc pentru mine”

Halle s-a destăinuit anul trecut despre procesul de audiție pentru îndrăgitul rol. „Obținerea acelui rol a fost un sentiment foarte suprarealist. A fost mult mai mult un șoc pentru mine, a împărtășit ea. „Chiar și atunci când mi s-a cerut să dau o audiție, m-am uitat la el și am zis: „Eu? Pentru Ariel? Pur și simplu nu…” Pentru că, știți, imaginea mea despre Ariel pe care am avut-o este părul roșcat, pielea palidă și coada, iar ea a fost uimitoare pentru mine. Am iubit-o așa cum am iubit-o cu toții. Dar așa am văzut-o atât de mult timp.

Ea a continuat: „Dar [sunt] atât de recunoscătoare că am ajuns să o reinventez pe Ariel și să le arăt altor copii tineri, frumoși, de culoare și bruneți că, hei, și tu poți fi așa. Ești magică și mitică și toate lucrurile minunate dintre ele.”.

Sursa foto: capturi Youtube

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton