Homepage  / Disney Plus

Disney a luat decizia ca noua animație Pixar „Roșu aprins”/ „Turning Red”să nu mai fie distribuită în sălile de cinema

Disney a luat decizia ca noua animație Pixar „Roșu aprins”/ „Turning Red”să nu mai fie distribuită în sălile de cinema

de Mioara Tronaru,

Au trecut deja doi ani de când producțiile Pixar nu mai ajung în cinematografe. Ca și precedentele, „Roșu aprins” va fi disponibil pe platforma de streaming Disney+, din 11 martie 2022.

Încă de la începutul pandemiei de COVID-19, animațiile Pixar nu au mai fost distribuite în sălile de cinema și au fost redirecționate direct pe platforma Disney+. Următorul film – spin-off-ul de la „Toy Story”, „Lightyear”, cu Chris Evans – mai are încă stabilită premiera în cinematografe pentru iunie 2022.

„Abonații Disney+ din lumea întreagă au primit cu entuziasm «Soul», de la Pixar, premiat cu două Oscaruri, și «Luca», aclamat de critică, chiar dacă premierele lor au avut loc exclusiv pe straming. Și așteptăm cu nerăbdare să le aducem următoarea peliculă incredibilă de la Pixar, «Red Alert»”, a declarat Kareem Daniel, președintele Disney Media & Entertainment Distribution, într-un comunicat.

„Având în vedere recuperarea lentă a box-office-ului, în special pentru filmele de familie, flexibilitatea rămâne în centrul deciziilor noastre de distribuție, deoarece acordăm prioritate livrării celor mai bune conținuturi ale The Walt Disney Company publicului din întreaga lume”, a mai adăugat acesta.

Despre „Roșu aprins”

Animația o are în centru pe adolescenta de 13 ani Mei Lee, care se transformă într-un uriaș panda roșu ori de câte ori emoțiile o copleșesc. Adică, mai tot timpul.

Regia îi aparține lui Domee Shi, care s-a făcut remarcată cu adorabilul scurtmetraj Pixar intitulat „Bao”, cu care a câștigat Oscarul pentru cel mai bun scurtmetraj de animație în 2019. „Roșu aprins” marchează debutul regizoarei de 33 de ani în lungmetraj și este, în același timp, primul film Pixar realizat în întregime de o femeie.

Puteți vedea aici trailer-ul animației „Roșu aprins”:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton