Homepage  / Filme Online

Disney a publicat prima imagine din „Disenchanted”. Cum arată acum Amy Adams în rolul lui Giselle

Disney a publicat prima imagine din „Disenchanted”. Cum arată acum Amy Adams în rolul lui Giselle

de Roxana Mirea,

Filmul „Enchanted” a fost un real succes, iar fanii de-abia așteaptă continuarea poveștii. Ei bine, Disney a publicat prima imagine din „Disenchanted” și a dezvăluit când va avea premiera noul film. Actrița Amy Adams a intrat din noy în pielea lui Giselle, la 15 ani de la lansarea filmului „Enchanted”.

Prima imagine din filmul Disney „Disenchanted”

Dintre numeroasele povești live-action realizate de Disney, una dintre cele mai bune este, fără îndoială, „Magie în New York” / „Enchanted”. Filmul prezintă povestea unei prințese  Disney care se trezește în lumea reală.

Acum, după ani de zile de la lansarea filmului „Enchanted”, fanii așteaptă cu nerăbdare premiera continuării, numită „Disenchanted”. Înainte de lansarea mult-așteptatului film, Disney+ a postat o imagine din film și a anunțat când ne putem aștepta să o revedem pe Amy Adams în rolul lui Giselle.

Giselle, interpretată de Amy Adams, poate fi văzută în stânga. Ea poartă o rochie albastru închis impresionantă. Aceasta se află alături de un nou personaj, interpretat de Maya Rudolph.

Maya Rudolph va juca rolul personajului negativ din „Disenchanted„, după ce Susan Sarandon a interpretat-o pe regina Narissa în filmul „Enchanted” din 2007. Se pare că noul personaj se va numi Malvina Monroe și va fi femeia care va supraveghea noul cartier în care Giselle și familia ei se vor muta. Malvina va avea intenții rele care vor servi drept conflict principal al filmului, potrivit cinemablend.com.

Ce alte personaje se întorc în „Disenchanted”

„Disenchanted” va marca și revenirea lui Patrick Dempsey în rolul lui Robert Philip, de care Giselle se îndrăgostește în New York City după ce a ieșit din lumea animată din Andalasia. James Marsden și Idina Menzel își vor relua, de asemenea, rolurile prințului Edward și, respectiv, Nancy, după ce cei doi s-au îndrăgostit și s-au căsătorit la finalul filmului Disney din 2007.

Giselle a rămas în New York ca parteneră romantică a lui Robert și, probabil, ca proaspătă mamă a fiicei sale, Morgan. În „Disenchanted”, Morgan va fi adultă (și interpretată de Gabriella Baldacchino). Întreaga listă a distribuției din Disenchanted este plină de talente, printre care se numără și Oscar Nuñez, Yvette Nicole Brown și Jayma Mays. 

„Disenchanted”, a cărui producție s-a încheiat vara trecută, a fost regizat de Adam Shankman („Hairspray” și „A Walk To Remember”), și va include muzică nouă de la legendarul compozitor Disney Alan Menken. Filmul va avea premiera pe Disney+ de Ziua Recunoștinței, pe 24 noiembrie 2022.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton