Homepage  / Cinema

Disney a publicat un making of al filmului „Descendenții 2”

Disney a publicat un making of al filmului „Descendenții 2”

de Redactia Tvmania

De Ziua Recunoștinței, canalul Disney a făcut un cadou neașteptat fanilor: un making of al părții a doua a filmului de televiziune „Descendenții”, pelicula care îi are în prim plan pe copiii negativilor din celebrele povești semnate Disney.

descendentii-2

După ce anul trecut, în septembrie, i-am văzut pentru prima oară pe eroii filmului, acum e momentul să ne pregătim pentru partea a doua. Tinerii negativi cântă și dansează în making of-ul în care descoperim noi decoruri:

Cadou al studiourilor, videoclipul nu este decât o mică promisiune pentru filmul care va fi difuzat în vara lui 2017. Îi vedem aici pe copiii lui Maleficent („Frumoasa din Pădurea adormită”), Regina cea Rea („Alba ca Zăpada”), Cruella de Vil („101 dalmațieni”) şi Jafar („Ali-Baba și cei 40 de hoți”) care părăsesc Insula Pierduților, în care sunt sechestrați negativii Disney, pentru a merge în regatul Auradon, unde speră să aibă șansa de a o porni de la zero.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vSI4QrAipio[/youtube]

Trei noi răufăcători își vor face apariția în noul film: Uma, fiica Ursulei și șefa găștii de pirați din Insula Pierduților, îi are alături pe devotatul ei bandit Gil (fiul lui Gaston) și pe Harry (fiul Căpitanului Hook).

Kenny Ortega se ocupă din nou de regie (tot el a făcut și prima parte), iar din distribuție fac parte: Dove Cameron, Cameron Boyce, Sofia Carson, Booboo Stewart, Mitchell Hope, China Anne McClain, Thomas Doherty.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

„Descendenții 2” a primit undă verde. Filmările încep vara asta

De vorbă cu Sofia Carson şi Booboo Stewart din filmul Disney „Descendenţii”

Premieră la Disney Channel: „Descendenții”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton