Homepage  / Seriale

Disney Channel a dat startul producţiei „Star Wars Rebels”

Disney Channel a dat startul producţiei "Star Wars Rebels"

de Redactia Tvmania

A început producţia serialului "Star Wars Rebels", un program animat şi încântător de televiziune, bazat pe una dintre cele mai mari francize de divertisment din toate timpurile. Premiera este programată pentru toamna lui 2014, sub forma unei emisiuni speciale, cu durata de o oră, la Disney Channel, va fi urmată de un serial difuzat pe Disney Channel si Disney XD din întreaga lume.

Scenaristul / producătorul Simon Kinberg (X-Men: First Class, Sherlock Holmes, Mr. & Mrs. Smith) este producătorul executiv al „Star Wars Rebels” și îşi aduce contribuţia pentru primul episod. Lui i se alătură producătorul executiv Dave Filoni, care s-a ocupat încă din 2008 de supravegherea realizării „Star Wars: The Clone Wars”, nominalizat la premiile Emmy. Producătorul executiv Greg Weisman vine cu o vastă experienţă în domeniul animaţiei, cu realizări deosebite, precum „Young Justice”, „Spectacular Spider-Man” și „Gargoyles”.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=NX1uCXVg9ug[/youtube]

„Întreaga echipă a Lucasfilm vine de peste trei decenii cu o  creativitate extraordinară și cu spirit de inovare și suntem încântați să aducem lumea expansivă și imaginară a „Star Wars” tuturor telespectatorilor Disney Channel. „, a declarat Gary Marsh, președintele și directorul de creație pentru Disney Channel Worldwide.

Serialul plin de acţiune este situat între evenimentele din Episodul III și IV – o epocă ce se întinde pe aproape două decenii, care nu a mai fost explorată pe ecrane până acum. „Star Wars Rebels” se desfăşoară într-o eră în care Imperiul îşi asigură controlul asupra galaxiei și îi vânează pe ultimii Cavaleri Jedi, în contextul în care o revoluţie a tinerilor împotriva Imperiului prinde contur.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton