Homepage  / Ultimul număr

Disney difuzează pe 18 septembrie „Camp Rock 2”

Disney difuzează pe 18 septembrie „Camp Rock 2”

de Redactia Tvmania

Al doilea film despre tabăra de rock şi talentaţii ei elevi promite mai multă muzică, mai multă dragoste (mai ales între protagonştii Demi Lovato şi Joe Jonas) şi mai multă distracţie.

.

2008, iunie: Disney dădea lovitura cu filmul „Tabăra de rock”, care atrăgea la TV 8,9 milioane de telespectatori. Coloana sonoră a obţinut discul de platină, iar o continuare era firească.

„Camp Rock 2: Competiţia finală” a avut premiera pe la început de septembrie, în SUA (având un public de 8 milioane de persoane), iar acum fanii români ai lui Demi Lovato şi ai fraţilor Jonas au motive de bucurie: Disney Channel România îl aduce şi la noi, pe 18 septembrie, de la 20.00.

După ce, în prima parte, Shane Gray (Joe Jonas) se îndrăgosteşte, în ritmul muzicii, de vocea talentatei Mitchie Torres (Demi Lovato, care s-a iubit şi în realitate cu Joe, despărţindu-se în mai 2010), în „Camp Rock 2: Competiţia finală” povestea se încinge: peste drum de tabăra muzicală se deschide rivala Camp Star, care îi atrage pe adolescenţii din Camp Rock cu echipamentul de ultimă generaţie.

Competiţia dintre cele două tabere de muzică e ocazia perfectă pentru noi idile de-o vară (Nate/Nick Jonas se îndrăgosteşte de fiica patronului taberei rivale, Dana/Chloe Bridges), dar şi melodii pline de energie.

.

Citeşte textul integral în revistă!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton