Homepage  / Cinema

Disney îl vrea pe Chris Pratt în Indiana Jones

Disney îl vrea pe Chris Pratt în Indiana Jones

de Redactia Tvmania

Primul rol l-a avut în 2000, într-un scurtmetraj, iar în 15 ani, Chris Pratt a ajuns să țină capetele de afiș a două blockbustere, „Gardienii galaxiei” și „Jurassic World”, și să fie căutat pentru un al treilea, „Indiana Jones”.

Chris Pratt

Destul de cool pentru un singur actor. Site-ul Deadline a aflat că Disney îl vrea pe Chris Pratt în reboot-ul „Indiana Jones” pe care studioul îl pregătește încă de când a recuperat drepturile asupra personajului, în decembrie 2013.

La numai 35 de ani, actorul este pe val: a încântat pe toată lumea cu rolul Peter Quill / Star Lord din „Gardienii galaxiei” și va fi Owen, dresorul de raptori, din „Jurassic World” (al patrulea lungmetraj al francizei „Jurassic Park”). Și să nu uităm de participarea sa în „Gardienii galaxiei 2”, pe care-l așteptăm pe ecrane în iulie 2017.

Planul Disney este să aducă pe marile ecrane o serie de filme (cel puțin trei) cu un Indiana Jones într-o nouă versiune, redevenit tânăr, așa cum l-au creat George Lucas și Steven Spielberg pe o plajă din California într-o frumoasă zi din 1977. Personajul, interpretat de Harrison Ford în patru filme din 1981 până în 2008, este un arheolog aventurier pornit pe urmele unor artefacte incredibile.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton