Homepage  / Cinema

Disney nu iartă nimic! A fost găsit regizorul pentru versiunea live a animației „Doamna și Vagabondul”

Disney nu iartă nimic! A fost găsit regizorul pentru versiunea live a animației „Doamna și Vagabondul”

de Redactia Tvmania

„Doamna și Vagabondul” / „Lady and the Tramp” (1955) este unul dintre filmele clasice Disney. Iar dacă e să-i credem pe cei de la site-ul Heat Vision, filmul este noul mare proiect al studiourilor.

 

După ce au refăcut în varianta cu actori „Frumoasa și Bestia”, producătorii se încăpățânează în continuare. Vor reface: „Aladdin”, „Cartea junglei”, „Regele Leu” și-acum „Doamna și Vagabondul”. E greu de pariat dacă aceste filme își vor mai găsi spectatorii, sau la fel de mulți spectatori, ca originalele. Dar Disney e hotărât să-și refacă întreaga istorie.

Noul „Doamna și Vagabondul”, care va mixa imaginile de sinteză cu cele reale, are programată premiera pentru anul 2019. Regizorul va fi Charlie Bean, care-a mai făcut până acum un singur lungmetraj, „Ninjago” / „The LEGO Ninjago Movie” (2017), și două seriale, „TRON: Uprising” și „Robotboy”.

Nu se știe deocamdată dacă noul film va ajunge pe marile ecrane sau va fi doar pentru noua platformă de streaming pe care se chinuie să și-o construiască Disney pentru a o lansa în 2019.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton