Homepage  / Filme Online / Disney Plus

Disney Plus aduce noile episoade din „Anatomia lui Grey”. Când e premiera sezonului 19

Disney Plus aduce noile episoade din „Anatomia lui Grey”. Când e premiera sezonului 19
3

de Redactia Tvmania

Sezonul 19 al serialului „Anatomia lui Grey”, produs de Shonda Rhimes, se lansează în exclusivitate pe Disney Plus, luna aceasta.

Platforma de streaming a anunțat, joi, că sezonul 19 din drama cu Ellen Pompeo în rol principal va fi disponibil de miercuri, 26 octombrie 2022, în România. Acest nou sezon vine în completarea celorlalte disponibile în România exclusiv pe Disney Plus. Astfel, putem afirma că Disney Plus este casa celebrei drame medicale de succes „Anatomia lui Grey”.

Acțiunea se desfășoară la șase luni după finalul sezonului 18, când cinci noi stagiari se alătură personalului de la Grey Sloan Memorial Hospital, în interpretarea actorilor Harry Shum Jr., Adelaide Kane, Alexis Floyd, Niko Terho și Midori Francis.

Grey´s-Anatomy-19Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Distins cu Globul de Aur® 2007 pentru cel mai bun serial dramatic de televiziune și nominalizat la mai numeroase premii Emmy®, inclusiv pentru cel mai bun serial de dramă, „Anatomia lui Grey” este considerat unul dintre cele mai bune seriale de televiziune ale timpurilor noastre.

Drama medicală aflată acum la cel de-al 19-lea sezon, o urmărește pe Meredith Grey și echipa de medici de la Grey Sloan Memorial, care se confruntă zilnic cu decizii de viață sau de moarte. Aceștia se sprijină unul pe celălalt și, uneori, între ei se leaga mai mult decât o simplă prietenie. Împreună descoperă că nici medicina și nici relațiile nu pot fi definite în alb și negru.

Trailer „Anatomia lui Grey”, sezonul 19:

https://www.youtube.com/watch?v=uTYtGSmBe-k

Titlul se alătură producțiilor recent lansate pe platforma Disney+ printre care „The Old Man”, „Ursul” sau „Candy”.

Kate Walsh revine în „Anatomia lui Grey” și în sezonul 19, în rolul medicul Addison Montgomery

În octombrie, când va începe să fie difuzat cel de-al 19 lea sezon al celebrului serial „Anatomia lui Grey”, alături de figurile noi, care au fost anunțate că vor face parte din distribuție, vom regăsi și personaje mai vechi. De exemplu, Kate Walsh, cea care o interpretează pe Addison Montgomery, își va face din nou apariția la Sptialul Grey-Sloan.

Personajul lui Kate a fost prezent în primul sezon al producției, în 2005, iar apoi a revenit în sezonul 18, în două episoade „arcadă”. Atunci, Addison s-a întors la Gray Sloan Memorial pentru a efectua un transplant uterin unei paciente, care mai târziu a trebuit să renunțe la sarcină. În timpul aparițiilor din sezonul 18, Addison a avut de-a face cu durerea cauzată de amintirea fostului ei soț Derek (Patrick Dempsey) împreună cu sora sa Amelia (Caterina Scorsone) și văduva sa Meredith (Ellen Pompeo).

Sursa foto: Disney Plus

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton