Homepage  / Știri / Disney Plus

Disney pregătește o adaptare live action după celebra animație „Pisicile Aristocrate”

Disney pregătește o adaptare live action după celebra animație „Pisicile Aristocrate”

de Redactia Tvmania

O adaptare live-action a clasicului film de animație „Pisicile Aristocrate” se află în dezvoltare la Disney, a confirmat pentru Variety, conform Yahoo!.

Regizorul filmului „Peter Rabbit”, Will Gluck, și scenaristul filmului „Onward”, Keith Bunin, vor scrie scenariul, iar Gluck va fi, de asemenea, producător prin intermediul Olive Bridge Entertainment.

Filmul original din 1970 urmărește o familie de pisici aristocrate din inima Parisului, unde o milionară excentrică, dar foarte bună la suflet, le lasă moştenire întreaga sa avere Ducesei (voce: Eva Gabor), pisica ei din înalta societate, şi celor trei pisoiaşi ai acesteia, Berlioz (voce: Dean Clark), Toulouse (Gary Dubin) şi Marie (Liz English).

Dar când Edgar, majordomul milionarei excentrice, află că pisicile urmează să primească o avere uriașă, le răpește și le abandonează pe un tărâm necunoscut – la marginea Parisului. Ducesa și puii ei trebuie să se împrietenească cu o pisică de stradă, pe nume Thomas O’Malley (voce: Phil Harris), pentru a le ajuta să ajungă acasă înainte ca majordomul să le fure ceea ce li se cuvine de drept.

Regizat de Wolfgang Reitherman, un animator de bază al Disney, în distribuția originală a filmului au jucat Phil Harris, Eva Gabor, Hermione Baddeley, Dean Clark, Sterling Holloway, Scatman Crothers și Roddy Maude-Roxby.

„Pisicile Aristocrate” a fost un succes de box office, având încasări totale de 191 de milioane de dolari în întreaga lume.

De asemenea, animația este cunoscută pentru cântecele de pe coloana sonoră ce au devenit celebre în întreaga lume, amintim doar de câteva, ca: „Ev’rybody Wants to Be a Cat” și „The Aristocats: Thomas O’Malley”.

La acea vreme, iniţial, s-a dorit ca Louis Armstrong să îşi împrumute vocea personajului Scat Cat, astfel că imaginea lui poate fi asociată cu cea a lui Armstrong: modul in care pisoiul cânta la trompetă, strungăreaţa… Totuşi, în ultimul moment, cântăreţul a renunţat la acest proiect fără să dea vreun motiv.

Will Gluck este cunoscut pentru că a regizat și scris „Fired Up!”, „Friends With Benefits”, „Annie” din 2014 și ambele filme „Peter Rabbit”. De asemenea, el a regizat și produs filmul „Easy A” din 2010, cu Emma Stone în rolul principal.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton