Homepage  / Vedete / Vedete străine

Disputa dintre Prințul Harry și Prințul William va fi subiectul unei cărți

Disputa dintre Prințul Harry și Prințul William va fi subiectul unei cărți

de Redactia Tvmania

Chiar dacă acum au reluat legătura și s-au împăcat disputa pe care cei doi copii ai prințesei Diana au avut-o, după ce Harry a decis să renunțe la titlurile relage, se pare că va fi subiectul unei cărți care se află acum în pregătire.

Istoricul regal Robert Lacey lucrează în prezent la o carte care are ca subiect chiar relația dintre Prințul Harry și Prințul William și este intitulată William și Harry – prietenia și disputele. Acesta a declarat că în procesul de documentare a fost de multe ori uimit și câteodată chiar emoționat până la lacrimi.

„S-a scris foarte mult despre asta, dar s-a înțeles puțin. Fiii prințesei Diana s-au aflat sub observare atentă încă de când s-au născut. Crescuți ca niște frați foarte uniți, ultimele 18 luni s-au dovedit o mare încercare pentru legătura puternică dintre ei.” Așa sună sinopsisul scrise de Lacey, care este printre altele și consultant al serialului Netflix „The Crown”.

Sinopsisul continuă așa:

„Cu o cunoaștere a vieții de la curte și acces la surse impecabile, Robert Lacey investighează realitatea nespusă a legăturii dintre cei doi frați, explicând ce s-a întâmplat atunci când doi fii sunt crescuți pentru viitoruri foarte diferite și arată cum distrugerea acestei legături a început odată cu destrămarea mariajului părinților săi.”

Cartea va prezenta contextul istoric și va analiza felul în care căsniciile celor doi frați, dar și decizia Prințului Harry de a renunța la îndatoririle regale au contribuit la răcirea relației dintre cei doi. Meghan Markle și Prințul Harry și-au început în mod oficial noua viață, fără titluri regale, pe data de 31 martie. Decizia lor a surprins o lume întreagă. Anunțul lor a luat-o prin surprindere chiar și pe Regina Elisabeta a II-a, care s-a văzut nevoită să emită o declarație la scurt timp după ce Meghan și Harry au publicat această informație pe Instagram.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton